![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
mda, frumos....
PS: eram free, as fi vrut sa fiu si eu prezent :( |
Frumoasa masinuta lui Cucu, am vazut-o asta seara langa Artemis.Daca nu e motorul spart la a mea,saptamna viitoare sau in maxim 2 saptamani vreau si eu sa ma pun la start cu el.
|
E bine ca ma chemati si pe mine... nu m`ati mai sunat de nu stiu cand...
mersi |
felicitari cucule.s`o stapanesti sanatos. sa inteleg ca e swift gti 1.3 101 cai...te`ai tinut de promisiunea aia veche.vreau sa iti vad si eu masina zilele astea:)
|
Dap :D In sfarsit am reusit sa pun mana pe masinuta asta...demult vroiam! Ce sa zic...sunt foarte multumit ca am prins una intr o stare destul de buna(tinand cont ca sunt foarte rare).....nu pot cere mai mult la banii astia ! Masina e pur si simplu surprinzatoare si sper sa isi faca treaba la VTM...si daca ne mai distram si la liniute nu are nimic :P Felicitari lui PEE.....e ud tot :) Oricum si masina lui trage foarte bine !
PS: Thex..ti-o voi prezenta...poate la o sedinta foto! |
nu prea e in reglula cu clipurile estea:| plm intelegi ce zic???
|
cum adica fratica? sunt ud tot???? ce vrei sa spui cu asta?
|
Quote:
|
inteleg ce zici dar nu e vede nimik, nici macar ce masini au fost daca intelegi :) asa ca stai linistit.
PS: Cucule sunt mai mult decat convins ca o sa`si faca treaba la VTM. Mytza, Sapro, scuze dar a fost pe repezeala, nu am stiut cand o sa se dea si nu am mai sunat, next time o sa sun. |
Felicitari Razvan pt ce ne-ai oferit...felicitari ambilor concurenti pt participare...
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Felicitari Kuku pt noua achizitie, stiu ca o asteptai de mult timp. Sa ai parte de ea, asfalt uscat si multi km fara evenimente neplacute. AAAaaa sa fiu sincer, aveam o impresie tare naspa de VTM si nu ma interesa, asta pana nu am incercat si eu, e de 10 mai palpitant si-mi place la nebunie sa-i pierd aderenta la limita.;) Nu mai lipsesc de la nici un eveniment de genul.:D
Attachment 1181620Attachment 1181621Attachment 1181622Attachment 1181623Attachment 1181624Attachment 1181625Attachment 1181626Attachment 1181627 |
FRUMOASA MASINUTZA
|
sa o stapanesti sanatos Cucule...bafta la VTM`uri. Ce`ai facut cu celelalte...ce o sa faci cu asta....
|
felicitari Cucu pt achizitie , sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute, Multa bafta la concursuri !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning