![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
salut.felicitari pentru masinuta,pentru faptul ca te implici si organizezi evenimente si in SV si felicitari pentru modul in care controlezi masina.
P.S.:am fost intr-un week-end acasa la bunici acum vreo luna parca(la campulung moldovenesc).....si erai in oras,te-am blitat dar nah ...nu cred ca ma stii(am o pisica sedan SV 09 DKP) |
3 Attachment(s)
Quote:
parerea mea e ca arata mai bine acum... oricum nu poate suferii comparatie... atunci era o masina de familie extra dotata si puternica... acum e o masina de drift...dar oricum e mai faina acum... era pacat sa nu profit de potentialul ei si sa o tin de strada.... Razvan LKN |
Hai ca mia placut ultimul tau post Razvane! hehehe :)) Raman fanul tau si pe 2010! Sa ai noroc MAXIM! K paharul cu talent deja a dat pe langa, pu nu fi diochi :))
P.S. Ce urata era masina ta cand nu era de drift :) e mai frumoasa acum ;) |
Quote:
|
tocmai am terminat de citit tot topicul....probabil astazi ( e trecut de 12, deci e luni :P ), voi scrie la lucrare la fizica ce faci tu cu masina :))
frumoasa masina, frumoasa evolutie si foarte frumos ce faci tu cu ea :P numai bine, asfalt uscat si la cat mai multe premii :P |
Quote:
cred ca stiu masina, daca ma vezi da din becuri si stam de vorba... bafta Quote:
Quote:
si felicitari pentru rabdarea de care ai dat dovada... sa citesti tot thread-ul... e unul dintre cele mai lungi de pe forum... Bafta, Razvan LKN |
nishte poze cu frana de mana montata ai??sunt curios cum arata,si cum ai montat-o tu.
|
Quote:
Razvan LKN |
am gasit un clip care mie imi este tare drag... penttru ca sunt alaturi de cei mai buni din RO...:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=QmTYE6fTuw4 Razvan LKN |
Frumos,cine se aseamana se aduna :) Anul asta participi tot cu motorul asta sau ai plan cu altul ? Succes !
|
Quote:
Razvan LKN |
sper sa reusesti si sa iti permiti sa schimbi motorul.....mi-ar place sa vad LKN-ul cu v8 sa faca galagie pe la romexpo......
|
Quote:
Razvan LKN :lol: |
Te-am vazut azi mai jos de Petrom luai stanga spre Toyota cred.Greu sa te abtii cu asa masinuta.Succes cu proiectul.
|
Daca pui V8,nu o sa fie prea grea partea din fata a masinii?? Ceva gen urs v8?? Vorba ta "ciocan":x
Un M3 ar fi super,este o pisica M3 in ungaria care merge de minune in drift. Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning