![]() |
Re: Noi si masinile noastre
4 Attachment(s)
ALB-ule, mi-ai dat odata flash-uri la sala, dar sincer, sa mor' daca te cunosc :P
Anyway, this is me, and this is my car :) P.S. The red car, e my ex "girl" :P |
intr-o permanenta modificare
10 Attachment(s)
cu mine nu pun poze ca sunt ingrijorator de urat. despre masina vorbim altadada, mai am cate ceva de facut la ea cand se termina cu zapada...
|
hehe, bun venit :-)
nu e nevoie sa pui poze cu tine, te stim :p |
Re: intr-o permanenta modificare
Quote:
O cafelutza, o biscuite... :) Bine ai venit Claudiu! |
De parca eu nu va stiu... Merci! Sper sa va si cunosc. Nu de alta dar cred ca e singura "chestie" misto care se intampla in Ploiesti.
|
Stai sa dea vremea buna sa scoatem caii pe strazi si ne vedem atunci. Deocamdata sunt amortzitzi de frig. :lol:
|
Bine ai venit Claudiu ...
Masina asa ai facut-o tu ? sau asa ai cumparat-o ? In orice caz , grila din fata trebuie sa o faci neagra si sa scapi de badge-ul cu Acshintzel (valabil si pt cel din spate) Scoate banda cromata de pe portbagaj (deasuprea numarului) Jantele ar foarte frumos daca le-ai schimba.Mai bine jante originale decat niste replici ... In functie de stilul tau de condus ai putea sa o lasi mai aproape de asfalt. Iti place tie toba aia finala ? Cred ca merge mult mai bine o toba cu tipsurile rotunde ( gen cea de M5). Masina are mult potential , mai ales ca ai pachet M, si nu merita sa o strici :) |
Cromul trebuie eliminat. (Cu ANITRA la atac... cum s-ar zice).
Cromul nu are ce cauta pe o masina sportiva. Cromul e pentru lux si bling-bling... Tu avand pachetul M trebuie sa mergi pe sportivitate. Trebuie sa discutam mai in detaliu. :D |
Pai ce va spuneam...mai am cate ceva de facut cand vine primavara. Bandouri schimbate pt ca avea pachetul crom, de coborat cu reglabila sport...etc. Masina a fost stock si era tzipla. O am de 5 ani si am tot desfigurat-o.
|
Nu poti chiar sa zici ca ai desfigurat-o
Ai facute tu unele greseli :) |
Si o sa mai fac... dar pot sa-mi savurez propria prostie impacat cu gandul ca nu am fost idiot in contul altora. M-am scos? Acum vorbind serios, sunt enorm de multe de facut si nu o sa se termine niciodata dar le-am schimbat singur si am facut-o treptat. De exemplu grilele le-am luat cand masina era stock si avea pachetul crom. Este posibil sa imi placa asa...sau nu. Acum nu-mi mai place.
|
3 Attachment(s)
:-):-)
|
4 Attachment(s)
audi a4 1.8t quattro...o batranica din 1996
|
7 Attachment(s)
eu si ale mele :D oltcit 1.3 '83 si bmw 320i '92