![]() |
cei care au yahoo messenger va rog sa puneti id ul vostru aici stiu unii au la profile unii nu sa putem discuta si pe mess :P
tanase_cristian2003 |
T@Z
Am obs ca ai facut niste poze cu matiz power .. nu pui sa vedem si noi ? PS: la topicul \"Noi si masinile noastre\" :wink: |
id messenger: sarbuvirgil :wink:
|
Yahooooooo: raul_gogescu
|
hai cu id-urile ca pun parcarea pe voi :twisted: :twisted:
|
deci sa inteleg ca nu va e frica?? 8) 8)
|
Le e frica ca vii u cu parcarea pe ei....
|
sincer...chiar nu intzeleg dc va scrietzi id`urile aici cand avetzi 2 variante...
1.(cel putzin pentru membrii din cluburi care vor) sa fak un tipic nou cu aceasta treaba.....shi 2.pentru userii normali avetzi la profile...dak vretzi..*****ietzi akolo...shi dak pe cineva intereseaza o sa se uite...mi se pare k suntetzi neshte mancatori de post`uri... tng...corecteaza`ma dak tu crezi k n`am dreptate in legatura cu acest lucru`... |
mah,fac cate posturi vreau aici pe forum!!! si daca era ceva in neregula cu asta cred ca tng spunea pana acum!!! :twisted:
|
kraven_4_all rautate mica ce esti :D
POST mama ia uitate sa chem televiziunea ca am mai facut un post |
mha nu mai face offtopic .........ca vin cu parcarea peste tine :D
|
sincer kraven, nu ma asteptam k pe forumu asta sa fie oameni OBSEDATI de ideea cu posturile.
dupa mine pot sa fiu lasat si cu un post, nu ma intereseaza deloc. eu nu am intrat aici k sa fac posturi in prostie doar k sa scrie acolo Posts:200000 |
sa mai deschida cineva un subiect, sa discutam aici!!! :wink:
|
Suntem pe Discutii diverse
Aici puteti abera in voie :lol: Dar nu posturi aiurea .. sa fie posturi care sa contina un mesaj, o idee ... sau sa exprime ceva totusi :P Treaba cu id-urile de mess .. nush ce sa zic .. aveti butonul profile(jos la semnatura), apasati pe el si veti intra in profilul respectivului user de unde puteti lua id-u de mess. |
pai unii nu ai id-ul acolo si de aceea am decis sa postam id-urile aici :wink:
Ok , np ->tng |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning