![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
Quote:
|
Frumoase jantele,dar masina trebuie vopsita si aranjata ;) bafta !
|
Imi place ce ai realizat dintr.o simpla dacie care a ajuns sa atraga destule priviri!!Nu atingi deloc cu bara fata?Bafta la cat mai multe modificari!
PS:i.ar cam trebui si o vopsea in totalitate!! |
Super masina!
As vrea sa te intreb ceva: Cat ai dat pe acea prelungire de bora?Si din ce material este facuta. |
e platic de ala moale la noi la dezmembrari este vreo 2-3 sute de mii;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
bafta. sper ca saptamana viitoare sa pun arcurile intarite sa scot tampoanele de cauciuc de pe arcurile spate si sa o las mai jos.si poate sa achizitionez si niste distantiere pt spate;).bafta |
Ms pentru raspuns.
|
am si eu o intrebare pt tine.am inteles ca la triplele alea pe care le ai u intra apa in ele .este adevarat???
as vrea si eu sa imi iau si vreau sa stiu sigur.ms anticipat |
nu stiu la dog cum e, dar la un venic de al meu care le are de o saptamana deja i s.au aburit...acu depinde si de noroc
|
Quote:
|
naspa.atunci nu-mi iau.poate gasesc delea jumate albe jumate rosii.stie cineva ceva???
|
dog99 - fa ceva cu proiectoru ala spart ca strica tot aspectu.
|
Quote:
Quote:
ieri am avut un incident nefericit cu masina de la firma(7le)am dat dauna un fiat seicento care mi-a iesit in fata de pe o strada laturalnica fara frana fara se se asigure:sad:la volan ghiciti,o fata de 20 ani care deabia isi luase permisul de 2 luni.am reusit sa trag stanga de volan sa nu o iau in plin si am luato cu coltul din dreapta eu avand pagube aripa far bara capota +matele de dedesuptul barii.fata a avut noroc pt ca nu purta centura si la impact a aruncato pe scaunul din dreapta neavand nici o zgarietura.usa de la sofer a ajuns langa schimbatorul de viteza ,pot zice ca s-a nascut a 2 oara.politia a vrut sa ai anuleze permisul dar pana la urma i-la luat pe 3 luni si tre sa dea reexaminare. |
e cu schepsis si treaba asta cu centura uneori e bine alteori ba....
e bine ca nu a fost victime pana la urma tabla se face app ti-am vazut masina la brasov frumoasa si f f lasata :D spor la reparat bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning