Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Prezentare Membri Noi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/65434-prezentare-membri.html)

mihayyy2000 13-05-11 10:23

Re: Prezentare Membri Noi

Quote:

Originally Posted by Eriksson (Post 4321855)
stai chill ca nu ajung asa usor la asemenea concluzii si nici nu vreau sa dau startul altor certuri , ideea era sansele sa gasesti unul intr-o stare buna sunt destul de mici ,din pacate tot romanul e mare drifter , saracele masini , anyway fiecare face cum stie mai bine

Ai inteles gresit eu i-am raspuns altcuiva acolo... Din ce am vazut si tu ai fi adeptul masinilor luate din afara...

mihayyy2000 13-05-11 10:27

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4322626)
atentie cand inmatriculati masinile pe buglaria, de preferat sa-l insotiti pe cel care efectueaza inmatricularea sa nu va treziti cu acte false !!

Iti dai seama ca daca ma bag in asta (cu inmatriculatul in BG) nu-s cu "capul in traista"... Eu am sa incerc sa merg cu cineva care sa imi fie recomandat de cineva de incredere... Nu la cineva total necunoscut... (mai ales ca trec masina pe numele lui)

Bondellu 14-05-11 14:02

Re: Si eu pe aici...

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4322608)
Tu cunosti pe cineva acolo? sau ai inmatriculat-o pe firma? cat te costa acum sa iti prelungesti actele?

Te-am vazut ieri dupa amiaza pe la pod nicolina. Da-mi add pe mess si vbim acolo ID bondellu

Jockers 19-05-11 15:41

3 Attachment(s)
noroc la toti :D Stefan (Jockers)
UN golf 3 TDi 94 .. galerie inox aproape toata mai este putin de munca ..jante intra 15..cauciucuri continental fata si dunloap spate :D Angel eyes ..suspensie sport fata spate... si cam atat deocamdata ..

IS19CIP 19-05-11 16:55

Bun Venit . Frumos Bolidu :-P

Jockers 19-05-11 17:05

1 Attachment(s)
merci...acu cand revin de peste hotare...vreu sa ii schimb culoare..am mai multe de facut la ea.,..sper sa ajung mai repede...:D

IS19CIP 19-05-11 17:11

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4336770)
merci...acu cand revin de peste hotare...vreu sa ii schimb culoare..am mai multe de facut la ea.,..sper sa ajung mai repede...:D

Auzi tu nai avut o toyota ? poate te confund ?

grg_92 19-05-11 17:44

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4336592)
noroc la toti :D Stefan (Jockers)
UN golf 3 TDi 94 .. galerie inox aproape toata mai este putin de munca ..jante intra 15..cauciucuri continental fata si dunloap spate :D Angel eyes ..suspensie sport fata spate... si cam atat deocamdata ..

welcome ! stai prin cug ? vad masina in fiecare dimineata cand ma duc la scoala..si ca un sfat..scoate frunza de cannabis de pe spate..da foarte urat..in rest masina arata bine..BAFTA !

Jockers 19-05-11 17:55

am avut o toyota corolla gri is-58-rus....o mai am si acu..masina de famile :D o sa o scot cand ajung acasa...da sta de vreo luna si ceva acolo in cug..ca acolo stau si eu..cand vin acasa vreu sa o fac portocalie :D..am de terminat evacuaria...de foliat geamurile ...

IS19CIP 19-05-11 18:07

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4336918)
am avut o toyota corolla gri is-58-rus....o mai am si acu..masina de famile :D o sa o scot cand ajung acasa...da sta de vreo luna si ceva acolo in cug..ca acolo stau si eu..cand vin acasa vreu sa o fac portocalie :D..am de terminat evacuaria...de foliat geamurile ...

Te stiu de cand veneaii prin dacia.. cu toyota.. o lasai la mine in parcare aici :-P

mihayyy2000 19-05-11 18:33

Quote:

Bun venit! Nu te grabi (pe drum)!

Jockers 19-05-11 18:43

acolo sta prietana mea la sd..:D o zis ea ca te stie :D

IS19CIP 19-05-11 19:15

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4337059)
acolo sta prietana mea la sd..:D o zis ea ca te stie :D

II bun atunci.. stam la o vb cand vii in tara..:-P

GAby645 19-05-11 20:10

Quote:

:)))) da deabia ai schimbat culoarea , in ACTE !! :lol:

Jockers 19-05-11 21:54

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4337301)
:)))) da deabia ai schimbat culoarea , in ACTE !! :lol:

da da..cand am plecat din tara am schimbat certificatu ca aia de la RAR o pus culoarea gri...intreaga umblatura..si o trebuit sa schimb si farurile..acu tre sa le fac din nou :D ca mi so pus mie pata sa o fac portocalie..da ne cunoastem gaby?

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning