![]() |
Re: Seat Leon Cupra by Xel'Naga
Quote:
sunt 2 up-date !! in curand poze !! sa fie dubla surpriza !! |
vestile bune circula repede!:P
|
Quote:
Andu intotdeauna a sprijinit atat membri STREET ZONE in proiectele lor cat si membri altor cluburi !! Multe modificari la masina MEA se datoreaza lui ANDU ( partea de montaj sau manopera cum vreti sa ii spuneti ) !! Traiasca STREET ZONE !! ;):arrow: |
8 Attachment(s)
cateva poze cu usile , urmeaza sa pun si cu suspensia curand !! ;):arrow:
PS: inca 1 data multumiri lui Andu pentru MARELE HELP cu montajul !! :rolleyes2;) |
Super frumos domnul Cosmin! Fara indoiala, este cel mai elegant Leon din Romania!
Sincere felicitari! :oops: |
Quote:
am si suspensia la pachet dar trebe sa o montez ziele astea ca nu prea am avut timp cu criza asta !! ;):arrow: o sa fie si '' low '' sper !! :twisted: |
Cosmin trebuie sa te felicit pentru progresul extraordinar pe care il are Leon-ul tau. Foarte foarte misto vin usile ! nota 100 :) baga suspensiile sa o vedem si joasa
|
Foarte frumoasa cu LSD-urile astea. Cat te-a costat sistemul si montajul, daca nu e cu suparare? Poti sa imi zici si in prv daca nu vrei sa afle toti :P
|
ooo ce progrese mari mane, felicitari! ii sta foarte bine! astept suspensia, care trebuia sa vina prima:D
|
multumesc de aprecieri ... ;)
usile nu m-au costat cat este pretul lor normal + montajul este facut de mine si Andu ( deci nu am platit montajul ) !! :idea::arrow: |
Superb..da-mi si mie un PM cat ma ajunge acelasi sistem care il ai si montatul la tine...pls. :shock:
|
ce montaj ai facut tu copilu meu ? :)) pozele nu fac parte din montaj :D
|
Quote:
Ansu a facut 90 % din treaba dar eu si MKE am dat o mana de ajutor !! :lol: @ BOGY26 : sistemul nu stiu cat te duce , la partea de montaj vedem sa vb si cu Andu ca el m-a ajutat si el este cel priceput !! tine-m legatura !! ;) :arrow: |
Cum poate da lambo doors pe Cupra :o:D prea tare,nu mă gândeam niciodată la Cupra cu Lambo doors :shock::shock: cred că îi calcă pe urmele lu' celălalt XEL bora,când era Cosmin cu acea bora modificată nu mai era nici una în stagiul acela ,baftă Cosmin,încă odată felicitări!
|
...SUPERB,ABSOLUT SUPERB...eu stiam ce urmeaza ca mi-ai zis pe dn1 la o"bara la bara" dar nu am divulgat nimic:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning