![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
2 Attachment(s)
Quote:
|
da de asta ziceam...era misto daca era si o poza de aproape....e frumos ascunsa priza de aer!..oricum interesanta continuitatea spre oglinzi.
|
4 Attachment(s)
Quote:
-mai am o masina, dar nu vreau s-o stric cu ale mele...e in leasing si arata bine asa cum e....tico nu sunt prea multe modificate la exterior, si mi s-a pus pata intr-o zi sa vad ce pot sa fac din el. -la partea din fata sunt dezamagit, mi s-a parut mult mai frumos decat e in realitate, de aceea, cum dau iar de niste bani, incep STAGE 2 (bara fata si capota) pana atunci m-am hotarat: ii fac praguri noi, de la zero -azi am lucrat toata ziua la instalatia de geamuri electrice si am reusit sa-i dau de cap, in sensul ca am gasit firele si am fixat si cotierele :twisted: -am montat si bara spate pe masina, proaspat vopsita: |
a iesit super misto bara spate ! congrats ! cat despre capota , mie chiar imi place !
|
alexe..cred ca ai mai multa rasina decat apa in tine :D mie imi place..
|
incepe sa se contureze ...sunt curios pragurile cum o sa iasa!
|
geamurile le-ai luat de la nicu barbu?
|
alex mai vrei mocheta ????
|
:D
stati s-o luam pe rand: -Leutzu, instalatiile electrice pentru geamuri le am de la Nicu Barbu, prin Topser, le-am tinut sub pat vreo 4-5 luni :lol: -Topser&Opportunity, multumesc pt. aprecieri! -frozzen, pragurile vor avea in capete niste "aripioare" exact ca barile fata si spate, pentru a veni bine in continuarea aripilor evazate, iar in rest...m-am gandit sa masor distanta de la asfalt la ambele bari, ca sa am aceeasi garda la sol peste tot....la fel si cu pragurile, vor fi drepte, iar modelul....degeaba spun acum ca vor fi drepte, ca eu intotdeauna am facut schimbari in timpul lucrarilor, in ultimul moment :lol: -pana cand fac alta bara fata, vreau s-o modific pe-asta un pic, adica sa-i adaug ceva la partea de jos, o sa postez cand incep la ea -Topser: pana la urma despre ce mocheta e vorba? despre toata mocheta de interior? vreau sa o vad daca de asta e vorba. vorbim noi ;) -ce ziceti, arata mai bine din fata sau din spate? dar dintre bari, care vi se pare mai reusita? |
.....nu prea tziam vazut masina .....stiu ca am vazuto odata ...dar nu era aranjat ...te-am cunoscut dupa muzica ...poate acum ..te vom vedea pe strazi ....succes in continuare
|
mai e d efinisat la mashina dar per total a ieshit bine
|
mishto bara spate ...apropo ..la stopuri te`ai gandit sa faci ceva ?
|
m-am gandit de mult timp la stopuri, deja le vad cum vor fi....dar asta peste muuuuult timp, pentru ca acum au intervenit niste noi probleme: radiator nou, pompa de apa noua....trebuie urgent deep cycle...si mai am de lucrat in fibra, v-am zis ca nu-mi place cum a iesit botu'
|
Nu itzi palce????????????????????????????????????????????? ?????
bine acum fiecare cu gusturile lui ...... |
:lol:
pai dupa gusturile mele e facuta masina, dar se pare ca am exagerat un pic :rolleyes2 o sa incerc mai intai sa modific botul asa cum e, si abia atunci daca nu-mi place, dau totul jos si o iau de la capat; deci: --capota o sa incerc sa o fac pierduta, adica in partea de sus va fi asa cum a fost initial, iar liniile alea se vor accentua in coborare spre bara --in partea de jos a barii va veni un splitter, asa cum mi-a recomandat aleks mai demult (va fi un pic mai rotunjit decat bara, dar nu prea mult, si va continua cele 2 aripioare laterale dinspre roata) --capota cred ca o voi lasa fara prelungirile peste faruri, pentru ca...asta va fi un bun motiv sa raman fara talon (si daca raman fara talon, ca sa il iau inapoi oricum va trebui sa dau totul jos) imi placea forma farurilor acoperite un pic de capota, dar....asta este, unde-i lege nu-i tocmeala (astea cu spaga sunt doar zvonuri :lol: :lol: :lol: nu exista asa ceva la noi :rolleyes2 ) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning