![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
E un drac de 1.3 amarat..FRICOSULEEEEEEEEEEEE:lol::lol::lol:Ce sa fac,e despre curse dreaq,au mai si venit 4 insi frate,au speriat toti vecini,si impreuna cu ei si pe mama,si pe mine cand am primit telefonul:???:niste retarzi,cum sa vii 4 gabori seara la ora 20:30 sa inmanezi o hartie?!?!ROMANIA :-j
O sa ma duc maine acolo,va tin la curent daca mai am permis si daca mai sunt free:???: |
nu au ce sa iti faca probabil te cheama ca ai facut alta duda nu pot sa iti ia carnetu asa aiurea.... io cand am avut procesu cu ei era tot filmat si altele....asa ca stai chill ia zi duminica la ce ora pleci?? pleci cu aia din club sau mergi cu mine?? eu merg singur ca merg mai incet...nu pot sa ii dau mai mult de 120 k omor motoru si nu vreau...am 4700 rpm la 120.... deh...1.3 amarat:))))
|
Quote:
|
Pai vin sarbatorile :lol:
|
Despre ce era vorba pana la urma????
|
Quote:
|
Din aceasta seara nu mai postati aici pt provocari,topicul se poate inchide,masina am vandut-o ... :(
Motivele le stiti majoritatea(nu tehnice) ... imi pare rau,dar curand sper sa fac o surpriza frumoasa! |
gata cu masina???las ca iei alceva mai bun sunt sigur
|
Quote:
|
deschis
|
Quote:
|
ce ma ti-a dat masina ala inapoi probabil ca ti-a dat si bani ca sa o iei inapoi:))) (joking)
|
cate kg are masina?
poate vrei sa incerci cu un renault de 1,4 98cp standard... |
S-a intors la spart creiere ;)
|
Quote:
In fine,topic destinat doar provocarilor;) Metal-militia - Masina are 1200kg ... ai pvt;) FGM,thanks:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning