![]() |
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
Am rezolvat problema care nu imi mai dadea curent la bujii,era din cauza bobinei, nu mai pleca curentul din ea,acum am schimbat-o(cu tot cu aprindere) si merge.
|
Salutare !!!
Stie cineva cum alimentez un calculator sau un leptop montat in masina ?? |
iti trebuie un invertor de tensiune auto. Vezi ce putere iti trebuie la laptop/calculator si cumpara varianta cu o putere umpic mai mare. Daca este laptop, nu iti trebuie ceva mare, dar un PC cu o sursa medie consuma cam 400W-500W. Totul depinde de sursa.
|
aa.... am inteles // mersii mult.
Dar care este totusi diferenta intre ele ... pt ca vad ca sunt preturi mult diferite ??.. eu o sa vreau sa leg un calculator obisnuit, sau un leptop obisnuit, iar acest invertor as vrea sa`l iau cat mai ieftin. |
diferenta este de puterea scoasa de acel invertor. Pe un invertor de 150W-200W la care ai putea lega un laptop fara probleme, nu poti lega un calculator ce are sursa de 400W. Sursa PC-ului consumand mai mult decat poate scoate acel invertor. Repet: totul depinde de cat consuma laptop-ul sau PC-ul ce vrei sa montezi in masina.
|
Mda.. m`am gandit la asta. Ok... acum am inteles cum sta treaba. Inca o data mersii mult !
|
salut la toti baietii si fetele. ce mai faceti domn'le? intalniri ceva? cu pufarinele?
|
salut liviane tata mai traiesti ? pai hai sa o punem de o intalnire prin bucale ca niciodata nu am reusit ziceti astia din bucuresti facem sau ba ?!?! e ultima oara cand mai aduc vb
|
la urma urmei, putem sa ne vedem doar cati ne-om intelege / potrivi ... decat deloc... :)
|
1 Attachment(s)
Salut baieti!
Am achizitionat de curand un fiat coupe rosu bordeaux, an 1999, clima automata, geamuri si oglinzi electrice, interior piele neagra, motor 2.0 20V VIS, 154 cai. Daca ma primiti si pe mine pe la intalnirile voastre as veni bucuros. O zi buna in continuare! |
cu cat mai multi cu atat mai bine, dar inca nu ne-am vazut nici cei din bucuresti.Sa stapanesti sanatos coupe-ul si la cat mai mica taxa!
|
pai hai sa stabilim o data ca eu daca a dat zapada numai ies cu ea
sa o stapanesti sanatos |
salut baieti!vad ca sunteti foarte pasionati de coupe, si eu la fel.daca stiti pe undeva un coupe inmatriculat avariat,chiar si fara sa ii mearga motorul, v-as fi recunoscator pentru un pm.Nu contaeza starea in care se afla.Va multumesc anticipat
|
ce piese iti trebuie de pe el? sunt mai multi care dezmembreaza...sau nu il vrei pentru piese?
|
eu cred ca vrea caroseria cu numerele :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning