Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/5995-discutii-membrii-crazy-drivers-suceava.html)

aleks 28-09-06 00:50

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava

atentie mare, anunt foarte important:
intalnire genrala a tuturor membrilor crazy drivers, din toate filialele, la iasi, pe 22 octombrie, cu ocazia intalnirii membrilor 4tuning

va astept acolo, va pupa tata :lol::lol::lol:

PoToS 02-10-06 22:29

ar trebuii sa avem si noi parte de show-uri...distractie, muzica..sa ne distram si noi putin, ca parca e mult prea monoton..lumea e plictisita..sictirita...trebuie 2 palme pt a trezii lumea la viata si sa incepem sa facem ceva ca timpul trece....si se duce repede!

Mantus_a 05-10-06 18:36

Re: Important pentrii membrii Crazy Drivers Suceava

Quote:

Originally Posted by 8852 (Post 549453)
Ar fi motive ca unii sa nu`si mai doreasca asta?:rolleyes2

da eu asta incazul in care o sa se intample si in suceava ce se intampla in bucuresti eu am crezut ca "clubul" asta nu e numic altceva decat o "gasca" de prieteni dar se pare ca nu e chiar asa... am sa incerc sa trec sambata pe acolo si mai discutam

SV-05-YBG 05-10-06 19:40

Si eu voi fi acolo, Fritz tocmai a confirmat ca va veni, Andrei banui ca vine, plus restul baietilor din Suceava care pot. Probabil si Red Celica va fi cu noi.

Heparu_Boy 15-10-06 11:40

eu nu stiu daca pot veni ... sunt 500.... de km ... vreau sa va fac un anuntz ca suceava - crazy drivers ... la cluj ... o fost destul de important ... la dbdrag eu locul 2 ... fritz pe acolo andrei tot ... over si el ... deci na ii destul de bine

aleks 16-10-06 16:24

e destul de bine?
e foarte bine mane, cum spui tu... destul de bine?:)
bravo, felicitari ;)

KAmikazee2005 16-10-06 18:39

felicitari heparu :) keep up the good working :) si mi-a soptit o pasarica... :P ca a fritz a luat locu 4 la exterior.... e corect??? apropo tipu ala din bacau (bc xx tun) care era la noi in lcub a luat vre-un premiu??

Heparu_Boy 16-10-06 22:10

nu o luat nik fritz :(( aia i-o spus cineva la vrajeala ... eu am luat locul 2 la street a cu 140,2 db si over cu 136 o luat la street b locul 3 ...

KAmikazee2005 17-10-06 07:01

oricum am auzit ca nu l-au lasat pe andrei sa intre acolo cu golfu ca cica nu avea tuning... in fine felicitari inca odata heparu.... si ai grija c faci p-acolo pe la cluj... si mai ai grija si de clubu din partea aia :)

SV-05-YBG 17-10-06 17:17

Felicitari la toti baietii din Suceava care au fost la Cluj.

GMan 17-10-06 21:11

Chiar asa !!! Felicitari baieti ! Daca am fi stiut ca veniti ne pregateam din vreme , dar eu am fost pe la Polonia si apoi cu treburi departe de Cluj , si ata ete .
Data viitoare tinem legatura mai strans :)

La October Tuning Festival Cluj au fost Fritz cu echipa si cu 5 masini de la Suceava . Heparu Boy a luat locul 2 la dbdrag la categoria Street A - felicitari . Poze de la eveniment aveti aici

https://forum.4tuning.ro/37-cluj/25260-fotografii-october-tuning-festival/page-4.html

la postul nr 51

robertzelr 18-10-06 14:02

mai postati aici care si cum merge la iashi in week-endu' asta ca sa stie lumea....aja ca idee......cat despre baietii care au fost la cluj....felicitari....heparu tine-o tot asa;)....bafta

Red Celica 18-10-06 18:55

felicit si eu baietii din sv care au avut nervii sa mearga pana la CJ cu masinile, si mai tare ii felicit ca au ajuns acolo si au mai avut cu ce participe, ca la cum e drumul... eu nu as fi mers decat pe platforma....

ne vedem cu siguranta la Iasi... ne strangem mai multe masini din SV si venim in gashca....

KillerB 18-10-06 22:58

Congrats, congrats, boyz!!! :D
Da' vorba lu' Red, nashpa de nashpa drumul pana la Cluj: gauri in drum de zici ca e minat & semafoare cate vrei....
C U all in Iasi !

Alex23GAM 19-10-06 21:16

felicitari!

All times are GMT +2. The time now is 18:52.

- Copyright 2026 4Tuning