Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

manu_96xls 08-10-10 18:19

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3712521)
+1. Si eu aveam senzatia ca e vorba de battleurile anuale.

S-a discutat problema și cea mai bună soluție a fost să anulăm aceste battle-uri, o să revenim în luna noiembrie cu înscrierile pentru anuale.
Am rezolvat-o și pe asta, ne cerem scuze pentru neînțelegeri și pentru timpul pierdut.

radu_rs 08-10-10 22:54

Am putea face ceva de genul: "macheta lunii", in care fiecare user care face parte din grupul "colectionar machete" sa prezinte o macheta in 1-2 poze maxim. Ca sa nu fim nevoiti sa asteptam atat de mult, 1 an de zile pana la participarea la "the big contest of December".

Se face battle-ul cu cine doreste sa participe, pe 2-3 scari de executie (1:18, 1:24, si moto 1:18...) cu orice macheta, orice scara, orice frma.

Nu este greu, dar deloc.

Kyosho 16-10-10 14:18

Intrebare : In Acest An Vor aparea Skoda Octavia Scout Sau Rs la Scala 1/18 Facuta de ABREX cehia ?

schumimodells 26-10-10 17:59

2 Attachment(s)
Ceva interesanta.

steaua23 26-10-10 19:26

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3713186)
Am putea face ceva de genul: "macheta lunii", in care fiecare user care face parte din grupul "colectionar machete" sa prezinte o macheta in 1-2 poze maxim. Ca sa nu fim nevoiti sa asteptam atat de mult, 1 an de zile pana la participarea la "the big contest of December".

Se face battle-ul cu cine doreste sa participe, pe 2-3 scari de executie (1:18, 1:24, si moto 1:18...) cu orice macheta, orice scara, orice frma.

Nu este greu, dar deloc.

O idee foarte buna. Castigatorii sa participe la macheta anului :P

model collector 05-11-10 18:19

Revin cu intrebarea: de ce nu se mai poate sa ne modificam post-urile? De exemplu la anunturile de vanzare trebuie sa se urmreasca 3-4 pagini ca sa vezi daca mai este valabil sau nu, sau daca sunt noutati, pe cand foarte simplu se poate edita primul post.

steaua23 05-11-10 18:38

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3787798)
Revin cu intrebarea: de ce nu se mai poate sa ne modificam post-urile? De exemplu la anunturile de vanzare trebuie sa se urmreasca 3-4 pagini ca sa vezi daca mai este valabil sau nu, sau daca sunt noutati, pe cand foarte simplu se poate edita primul post.

Din cate stiu eu, aici nu s-a putut modifica niciodata primul post ...

bmwh548 05-11-10 19:21

Ba da. Acum ceva timp incepusem eu sa modific prezentarile unor machete (adaugam datele tehnice ale modelului 1:1) si desi trecusera mai multe luni de zile de la postarea initiala puteam sa editez fara probleme. Ulterior timpul de editare a fost redus (nu mai stiu cat este acum, cred ca 30 de minute).

Poate ar fi mai de folos introducerea unei noi reguli la sectiunea "Bazar": initiatorul unui topic sa fie obligat ca macar o data pe pagina sa posteze lista updatata cu ce a mai ramas de vanzare sau cu ce mai este interesat sa cumpere.

manu_96xls 06-11-10 14:46

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3787991)
Ba da. Acum ceva timp incepusem eu sa modific prezentarile unor machete (adaugam datele tehnice ale modelului 1:1) si desi trecusera mai multe luni de zile de la postarea initiala puteam sa editez fara probleme. Ulterior timpul de editare a fost redus (nu mai stiu cat este acum, cred ca 30 de minute).

Poate ar fi mai de folos introducerea unei noi reguli la sectiunea "Bazar": initiatorul unui topic sa fie obligat ca macar o data pe pagina sa posteze lista updatata cu ce a mai ramas de vanzare sau cu ce mai este interesat sa cumpere.

A fost, dar din lipsă de bun simț din partea mai multor useri care-și modificau posturile încât topicurile respective nu mai erau coerente s-a renunțat la opțiunea asta. Unii mai editau posturile și în urma moderatorilor ștergând ce scriau ei. E mai bine așa.

Cât despre posibila viitoare „regulă”, ar fi frumos să nu existe scrisă, ci fiecare să-și întrețină topicul cum crede că ar fi mai ușor de parcurs...

model collector 08-11-10 18:51

Dragi colegi care mai postati in rubrica de vanzari/cumparari, chiar este necesar(unii) sa deschideti cate un topic pt fiecare macheta pe care o vindeti? Cum naiba vine daca vindeti 10 machete sa deschideti 10 subiecte separate? Este de cascadorii rasului ce se intampla, salt anuntul, vine x-ulescu salta si el cele 10 pe care le are, imi gasesc mereu anuntul de unde a plecat.

e30_eVG3n 08-11-10 20:02

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3795769)
Dragi colegi care mai postati in rubrica de vanzari/cumparari, chiar este necesar(unii) sa deschideti cate un topic pt fiecare macheta pe care o vindeti? Cum naiba vine daca vindeti 10 machete sa deschideti 10 subiecte separate? Este de cascadorii rasului ce se intampla, salt anuntul, vine x-ulescu salta si el cele 10 pe care le are, imi gasesc mereu anuntul de unde a plecat.

+ 1

Si eu patesc acelasi lucru...

2010 08-11-10 21:16

+2..se poate face ceva in privinta asta??

radu_bv 08-11-10 21:30

Aici si eu sunt de acord:!:

FED express 09-11-10 15:03

+ si eu sunt de acord:!:

mikkado 11-11-10 17:01

+ de acord :!::!:

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning