Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

j.v.l 16-07-08 19:50

Re: Masini de gagici

@marius: neagra era preferinta mea de mult de cand era varianta cu buburuzul c3 :P
daca vii la liberty sambata o sa te si plimb, mai bine zis o sa te fac sofer :lol:

Dominic 16-07-08 20:45

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1648458)
multumesc :)
cee`d

Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente....

Numai bine!

Trixi 16-07-08 22:23

j.v.l multi km,si fara evenimente!:)ai dreptate,daca e buburuza sa fie neagra.prima si la mine neagra a fost.
bogdan,marius,spark,dominic,gabi si evident aleks,multumesc frumos!:D
...cum a zis un amic,era singurul numar disponibil!!!!:lol:

Mustang 17-07-08 08:41

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1648916)
@marius: neagra era preferinta mea de mult de cand era varianta cu buburuzul c3 :P
daca vii la liberty sambata o sa te si plimb, mai bine zis o sa te fac sofer :lol:

:lol::lol::lol::lol:
Poate ne vedem pe acolo. ;)
Eu cu siguranta vin la show. :D

j.v.l 17-07-08 12:43

sigur o sa ma gasesti si viceversa :lol:

Bmw_Rulllzzz 17-07-08 13:19

:chainsaw::chainsaw: hmm....mustang...:punch::poke: vezi ca sambata e ocupata j.v.l. :lol: :hug:

"kirring" :drunk:

Mustang 17-07-08 13:59

Hai sa lasam geloziile :lol:
Ce masini mai conduc femeile?
Si cu ce nr de inmatriculare?

Suzuki Swift in 4 usi. B 42 SXI. :D

j.v.l 17-07-08 14:31

B 69 BMW
era un mercedes cu o bruneta la volan :lol:

Mustang 18-07-08 09:14

B 22 TUT(a)
Blonda - BMW serie 3.

NR. de inmatriculare i se potriveste. :D

Sindrom 18-07-08 22:01

femeile ar trebui interzise la volanul bmw-urilor, din 2 motive : primu e ca incurca circulatia, neavand nici o idee de cum se parcheaza si se incadreaza pe banda, iar al-2lea pe autostrazi se dau mari ca au putere si la cea mai mica denivelare se sperie si te trezesti cu ditamai frana in fata.

aleks 19-07-08 00:22

esti misogin.
un sofer prost dar snob e un sofer prost si snob, indiferent ce cifra are la inceputul cnp-ului

Sindrom 19-07-08 00:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1652768)
esti misogin.
un sofer prost dar snob e un sofer prost si snob, indiferent ce cifra are la inceputul cnp-ului

nu sunt misogin e o concluzie asupra snobismului UNOR femei. De obicei iau apararea femeilor din trafic chiar si celor paralele cu condusul atata timp cat stau in banca lor si nu deranjeaza prea tare.

aleks 19-07-08 00:57

crezi ca barbatii care "incurca circulatia, neavand nici o idee de cum se parcheaza si se incadreaza pe banda, iar [...] pe autostrazi se dau mari ca au putere si la cea mai mica denivelare se sperie si te trezesti cu ditamai frana in fata." au mai multa dreptate sa conduca un bmw? mai mult decat o femeie in aceeasi situatie?
de ce soferitele proaste le vedem doar pe cele din bmw? si de ce soferii prosti de bmw nu sunt la fel de vinovati?
nu iti inteleg discriminarea pe baza de marca is de sex, mai ales ca nu sunt atat de multe bmw-girls incat sa fie necesara crearea unei categorii... soferii de 40 de ani conducatori de spark sau domnii de 50 conducatori de 1310, ori soferitele de 18 ani conducatoare de audi sunt mai buni sau mai prosti?
incerc sa spun ca incadrarii tale nu ii gasesc suportul in realitate, pentru ca soferi prosti sunt peste tot, indiferent de categoria din care fac parte.

Claudia 19-07-08 00:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1622167)
Sasha ... visu tau cred ca l`am prins in prima poza ....
Clauditza ... cum ti`ar sta in bmw`u asta? :oops::oops::oops:

Eu ABIA ACUM vad postul asta.... DODO... m-ai nimerit, nu am ce zice. Imi place "recomandarea" de pe peretele din fundal :lol:
E CRIMA ursu` asta :love:...cum sta el asa, pe burta 8)
Doamne ajuta sa castigi la loto.. Poate nu te tii de cuvant cu ///M -ul :twisted:

PS: mi-am permis niste insemne pe poza :lol:

Sindrom 19-07-08 09:47

aleks nu pot sa nu iti dau dreptate, recunosc poate erau cuvinte spuse la nervi pentru ca tocmai am umplut janta de zgarieturi din cauza unei specimene de genul acesta pentru ca de cand ai un bmw coupe mai e si cabrio, numai trebuie sa te uiti si in oglinzi, sa vada restu, oricum jur de ca acum inainte accelerez si numai feresc pe nimeni, si-asa mai mi-a zgariat un dobitoc masina in parcare.

All times are GMT +2. The time now is 08:45.

- Copyright 2026 4Tuning