Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Accidente Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56659-accidente-baia.html)

bogo4all 30-12-08 21:40

Re: Accidente Baia Mare

Nu e din nfs dar nu zice nimeni ca daca u nu te-ai baga cu frana de mana cu un leon el sa nu se bage, e treaba lui, riscul lui, urmarile lui, atata timp cat are frana de mana masina si e si in stare ok nu vad ce-l impiedica sa nu o foloseasca:D daca el se simte in stare. Distractiile oricand se platesc asa ca-i doresc un an nou mult mai bun decat sfarsitul acesta de an ;)

bogdan350cid 30-12-08 21:44

da da bordura s ar putea sa l impiedice...bine ca nu a fost mai grav, bine ca nu au fost pietoni biciclisti in zona sa vada leon nfs in derapaj

razvyrulz 30-12-08 21:54

parerea mea ... masina lui, banii lui, el a lovit'o, el o repara, nu trebuie judecat omu'...

3SGE 30-12-08 23:21

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1950101)
parerea mea ... masina lui, banii lui, el a lovit'o, el o repara, nu trebuie judecat omu'...

Ba da. Trebuie judecat pentru ca din pricina acestor indivizi comunitatea auto e privita nasol si cu neincredere. Daca va mai amintiti de accidentul de la bucla cu Ax-ul si Calibra. Si atunci toata comunitatea auto a fost judecata gresit. Cat despre folosirea franei de mana prin oras in trafic....ma abtin. Numai inconstient trebuie sa fi. Du-te taica in poligon sau intr-o parcare si bate-te de toate bordurile, dar nu pe strada. Si mai zicea cineva mai sus ca nu e lipsa de experienta nici viteza. Dar ce e? Orgolii? Prelungiri ale ego-ului? Lipsa de atentie in copilarie? Incercarea de a impresiona ceva fete, ceva prieteni?

IonutzMFF 30-12-08 23:35

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1950253)
Ba da. Trebuie judecat pentru ca din pricina acestor indivizi comunitatea auto e privita nasol si cu neincredere. Daca va mai amintiti de accidentul de la bucla cu Ax-ul si Calibra. Si atunci toata comunitatea auto a fost judecata gresit. Cat despre folosirea franei de mana prin oras in trafic....ma abtin. Numai inconstient trebuie sa fi. Du-te taica in poligon sau intr-o parcare si bate-te de toate bordurile, dar nu pe strada. Si mai zicea cineva mai sus ca nu e lipsa de experienta nici viteza. Dar ce e? Orgolii? Prelungiri ale ego-ului? Lipsa de atentie in copilarie? Incercarea de a impresiona ceva fete, ceva prieteni?

Nu prea era lume pe strada , atunci veneau de la metro , cumparaturi de rev .... si pe mine ma sunat si am ajuns acolo , nici el nu mai stie de ce a tras frana de mina :) ..deruta psihologica ...asa ceva nu se face indiferent daca e lume sau nu ...cum ziceai , cat am avut de suferit din cauza prostului aluia cu Calibra ...Exista parcari maricele pentru testarea franei de mina

TRX 31-12-08 01:15

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1950273)
Nu prea era lume pe strada , atunci veneau de la metro , cumparaturi de rev .... si pe mine ma sunat si am ajuns acolo , nici el nu mai stie de ce a tras frana de mina :) ..deruta psihologica ...asa ceva nu se face indiferent daca e lume sau nu ...cum ziceai , cat am avut de suferit din cauza prostului aluia cu Calibra ...Exista parcari maricele pentru testarea franei de mina

Si eu am tras`o un pic astazi sa vad daca e chiar asa grav. Eram pe Eminescu , strada libera, parcari libere. Am dat un pic pe ea , am tras`o usor fara sa misc volanul, dar a devenit incontrolabila si s`a intors. Spre deosebire de Robi, aveam si gume de iarna, si tot a luat`o razna.
Prudenta e recomandata, cu toate ca nu e "cul"

M I V E C 31-12-08 13:25

nu inteleg ce este rau sa tragi frana de mana???
https://www.youtube.com/watch?v=Ksl6_...eature=related

poate omul chiar exersa ceva, si nu ia iesit,,,,

Brabus 31-12-08 13:39

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1950866)
nu inteleg ce este rau sa tragi frana de mana???
https://www.youtube.com/watch?v=Ksl6_...eature=related

poate omul chiar exersa ceva, si nu ia iesit,,,,

hai mah, faze din filme, cascadori si profesionisti. astea nu se pun.
imi pare rau pentru fiecare dintre noi care isi zgirie masina, ce sa mai vorbesc de lovituri si accidente.
circulati cu atentie si va doresc un an nou mai bun si fara evenimente rutiere neplacute.

LA MULTI ANI !!!

ps. e off-topic , dar azi am vazut pe cosbuc parcata o supra rosie SUPERBA cu numere rosii de MM. frate, oricine esti, mult noroc la ea si BRAVO, e un vis.

bogo4all 31-12-08 13:49

Ma eu am exersat chestii din alea cu duba mea :)), ce-i drept n-am rezolvat-o ca el dar lasa ca asa se invata omul;).

Keisuke 02-01-09 00:30

de vreo 20 min un bimmer dorifto peste bordura si gardulet la republicii cu traian

cristiano304 04-01-09 13:19

1 Attachment(s)
azi dim....o parcare mai ciudata la intersectia cu satu nou de sus masina era acolo si azi noapte

p.s scz calitate cu tel

M I V E C 04-01-09 13:30

la oricine se poate intampla,

TRX 04-01-09 14:22

Am mai gasit un Mercedes S-Klasse intr`un sant aseara pe drumul ala lung dinainte de Satulung in jurul orelor 21:30.

MephistoBM 04-01-09 15:49

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1956371)
Am mai gasit un Mercedes S-Klasse intr`un sant aseara pe drumul ala lung dinainte de Satulung in jurul orelor 21:30.

ceri recompensa?:))

TRX 04-01-09 16:01

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 1956550)
ceri recompensa?:))

Da`da :)) Vreau un litru de sifon si 2 gogosi

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning