![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Nu e din nfs dar nu zice nimeni ca daca u nu te-ai baga cu frana de mana cu un leon el sa nu se bage, e treaba lui, riscul lui, urmarile lui, atata timp cat are frana de mana masina si e si in stare ok nu vad ce-l impiedica sa nu o foloseasca:D daca el se simte in stare. Distractiile oricand se platesc asa ca-i doresc un an nou mult mai bun decat sfarsitul acesta de an ;)
|
da da bordura s ar putea sa l impiedice...bine ca nu a fost mai grav, bine ca nu au fost pietoni biciclisti in zona sa vada leon nfs in derapaj
|
parerea mea ... masina lui, banii lui, el a lovit'o, el o repara, nu trebuie judecat omu'...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Prudenta e recomandata, cu toate ca nu e "cul" |
nu inteleg ce este rau sa tragi frana de mana???
https://www.youtube.com/watch?v=Ksl6_...eature=related poate omul chiar exersa ceva, si nu ia iesit,,,, |
Quote:
imi pare rau pentru fiecare dintre noi care isi zgirie masina, ce sa mai vorbesc de lovituri si accidente. circulati cu atentie si va doresc un an nou mai bun si fara evenimente rutiere neplacute. LA MULTI ANI !!! ps. e off-topic , dar azi am vazut pe cosbuc parcata o supra rosie SUPERBA cu numere rosii de MM. frate, oricine esti, mult noroc la ea si BRAVO, e un vis. |
Ma eu am exersat chestii din alea cu duba mea :)), ce-i drept n-am rezolvat-o ca el dar lasa ca asa se invata omul;).
|
de vreo 20 min un bimmer dorifto peste bordura si gardulet la republicii cu traian
|
1 Attachment(s)
azi dim....o parcare mai ciudata la intersectia cu satu nou de sus masina era acolo si azi noapte
p.s scz calitate cu tel |
la oricine se poate intampla,
|
Am mai gasit un Mercedes S-Klasse intr`un sant aseara pe drumul ala lung dinainte de Satulung in jurul orelor 21:30.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning