![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
cica 15 mi de euro :| are tatuat si motorul :|
nush ce sa zici daca nu lam trecut bine mutatil la kitch :D |
Mah pachetu o fi ok dar culorile alea si faptu ca a schimabt si portierele in interior intr-o culoare cu masina mi se pare super nasol. Parerea mea. Prefer ceva mai "moale" decat interior din plastic/fibra sau ce dracu o fi.
|
Quote:
|
iti spun sincer ca nu ma prea incanta. In general "autobusul" nu ma incanta. O fi masina de show, dar cum zicea si Soche, asteptam ceva mai soft interiorul. In fine, gusturile difera de la persoana la persoana. Eu ii urez proprietarului sa o stapaneasca sanatos si sa aiba noroc la ea
|
Eu mereu intorc capul dupa el. Masina e de nota 10. Numai efectul "wooow" cand il vezi pe celalalt sens, ii asigura un loc de frunte printre ce avem noi pe`aici :)
Don't be hatin` :) |
Exteriorul e ok dar interiorul ma dezamageste dupa cum am zis si mai sus.
|
:rolleyes2 Ce efect Wooooow kitchios! Tuning spaniol!
|
Quote:
ON: Frumoasă maşina la exterior, dar interiorul mai bine īl lăsa stock decāt aşa... :( |
Quote:
|
Quote:
apropo sunt si masini combi care arata fain nush dc tot ziceti pacat ca'i combi...interiorul ce are ca nui soft sa fie bun pt expozitii care raman la datoria arbitrilor...poate se da premii pt cel mai bun interior soft sau pt cel mai bun interior fibrat hahaha...masina e chiar frumoasa...ce are ca ii culoare nush cum dungi probabil la show conteaza cat de buna a fost mana de lucru bn si cum arata.... |
Ca-i din spania, ca-i din germania tot un pom de craciun este.
|
sincer daca era alta culoare era ff frumoasa.si asa imi place destul de mult.oricum gusturile nu se discuta :)
am gresit.e din germania scz |
astazi...pe unirii.... Opel Corsa OPC, nr rosii de MM.
|
mitsubishi fto gri, parea putin modificata(dupa sunet). nu am mai vazut-o prin oras pana acum
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning