![]() |
Re: E36 - Project MHT
Pregateste o fasitoare daia.....8)8)8) nimic important :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
Si ce o sa creasca vara asta 8)
|
Quote:
Oricand cu drag si interes, un telefon inainte si nu ratam ocazia...cunoashtetzi deja!;) |
1 Attachment(s)
a scos motoru ca sa aiba bani sa iasa de la puscarie :lol:
|
Quote:
|
presimt o poveste tare... ce se intamplase acolo?? :lol:
|
mama deci a fost criminal atunci.....horia sau santos va rog sa povestiti ca erati acolo...
|
Santos, sarumana pentru poza, mai pune:-)...nu de alta dar chiar imi era dor de momentul ala.
|
bine bine, dar povestea??
|
chiar....povestea?....horatiu te rog sa ne povestesti
|
deja am devenit si eu curios...
ce s-a mintamplat pana la urma? |
43 Attachment(s)
:)
pun pozele dupa care un post de lamurire,din punctul meu de vedere.. |
and now,teh story .. :)
era sambata,ma duceam si eu linistit la romexpo sa pozez dorifterii... cand vad exact ce vedeti in primele poze :/ ma ginesc cine e ma ia capu si ma duc si eu ,in incercarea de a ajuta.. cand ajung eu aia incepeau sa-l ia in masina sa-l bage sa nu stiu ce.. am inceput sa tzip la gaborii aia (la fel ca si ceilalti baieti) noi fiind mai multi,aia mai putin plus faptu ca horia se impunea.. :) si n-au reusit sa-l bage in nici un logan jegos .. habar n-aveam ce se petrecea,insa :Dtrebuia sa ne impotrivim sistemului de cacat,si deci faceam tot ce se poate :lol: imi aduc aminte ca dupa ce au terminat cu prostiile alea cu catushe cu plm bagat in masina le-am zis... "eu am senzatia ca voi ati vazut prea multe filme proaste cu gabori prosti in ultima vreme" moment in care a venit unu dintre boschetarii de ei si mi-a cerut buletinu :lol: l-am intrebat ptr ce a zis ca vrea sa-mi dea amenda,in continuare l-am intrebat ptr ce a zis ca ptr legea 61 si l-am rugat frumos sa-mi spuna ce zice legea 61 raspunsu lui: bomba:)) "legea 61 spune ca nu ai voie sa faci ce tocmai ai facut" i-am zis : oh mersi gogule m-ai luminat.. in fine, era suparat ca l-am facut gabor prost,desi nu-l facusem,ii zisesem c-a vazut el filme multe si proaste cu gabori prosti :lol: iar pe horia il luasera ca nu vroia sa prezinte actele ... care nu erau la el.. o prostie de altfel,si chiar sufereau de ei,pishamash pe ei .. a fost haios oricum .. si din cate stiu s-a terminat cu bine ,nu ? |
o sa ii dea in judecata:-> si jos gradele=)))))))))))))))))dai in slbz...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning