![]() |
Re: skoda meeting
Quote:
|
Quote:
ar iesi ceva super tare! |
sa ne vedem la munte e bine. Si la mare dar trebuie sa cadem de comun accord toti ca sa iasa bine. stabilim ceva si vedem ce o sa iasa. Sa nu ne vedem in buc si sa venim doar 10 ins.
|
Quote:
conteaza parerea voastra acum |
Central eu unu vin in orice locatie.Sper sa mai vina lume ca sa fim mai multi.Dar cred ca tot in buc or sa vina mai multi.Si aici o sa stabilim daca mergem intr-un weekend la mare sau la munte mai multe masini.Eu zic ca ar fi super sa mergem toti in coloana. Nu?
|
da oricum intalnirea se face pentru a concretiza cateva probleme legate de club cum ar fi extinderea clubului si pe 4 tuning prin crearea unei sectiuni private cu tot ce trebuie, aderarea noilor membri si nu in ultimul rand pentru a ne revedea atat noi cat si masinile noastre;))
|
trebuie sa faceti in asa fel un lok unde sa poate veni cat mai multi.sper sa faceti una si prin septembrie octombrie sa vin si euuuuuuuu
|
Si sper sa faceti si la mare , deoarece munca nu imi permite sa parasesc localitatea prea curand :) Si in legatura cu clubul sa se faca o sectiune mi se pare foarte tare . Daca aveti nevoie de ajutor cu cea mai mare placere..Respect
|
da oricum ramane sa stabiliti si voi cum facem....
eu ziceam sa ne intalnim acum luna asta sau inceputul lunii viitoare, sa mai vorbim si noi ca nu ne-am vazut de mult timp, sa stabilim soarta cubului pe 4 tuning si sa stabilim intalnirea de la munte sau de la mare,fapt pentru care trebuie sa ne sfatuim si cu cei de pe skoda-club |
m-am gandit la data de 8 iunie...cred ca e o k pt toti...iar referitor la locatie daca nu o facem munte atunci rog pe cei din bucuresti sa caute o parcare mai mare la marginea bucurestiului
|
pe data de 8 cred ca e bine pt toti. Acum ramane sa cautam o parcare mai mare si mai la marginea Bucurestiului.Sa ne interesam si sa vb aici cine gaseste.K?
|
pe A2 s-ar putea face o intalnire la prima sau a doua parcare, daca nu vrea lujmea in Buc, ca data as prefera undeva prin iunie ca pe 22 imi bag masina la service.
|
pai o sa ma interesez de parcare si va anunt
|
Quote:
|
da nu se stie cata lume o sa vina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning