Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   SKODA Meeting (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/53914-skoda-meeting.html)

al3xavier 19-05-08 21:18

Re: skoda meeting

Quote:

Originally Posted by central (Post 1542175)
pai alex in bucuresti este cel mai usor pentru toti propuneti si voi daca aveti alte locatii

nu central cel mai usor e pentru tine in bucuresti si pentru cei care stau acolo dar pt ceilalti nu e asa de usor si ca sa plec din craiova pt o intalnire care se tine intr-o parcare din mijlocul orasului cu foarte multa aglomeratie mai bine stau acasa.....daca vreti sa facem ceva cu aceste intalniri trebuie a schimbam multe printre care si locatia (undeva la munte ar fi perfect) sau daca nu departe de aglomeratie la marginea bucurestiului...

eddycdk 19-05-08 21:30

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 1542209)
nu central cel mai usor e pentru tine in bucuresti si pentru cei care stau acolo dar pt ceilalti nu e asa de usor si ca sa plec din craiova pt o intalnire care se tine intr-o parcare din mijlocul orasului cu foarte multa aglomeratie mai bine stau acasa.....daca vreti sa facem ceva cu aceste intalniri trebuie a schimbam multe printre care si locatia (undeva la munte ar fi perfect) sau daca nu departe de aglomeratie la marginea bucurestiului...

da! imi surade ideea cu muntele!
ar iesi ceva super tare!

andreiovidiu_p 19-05-08 22:32

sa ne vedem la munte e bine. Si la mare dar trebuie sa cadem de comun accord toti ca sa iasa bine. stabilim ceva si vedem ce o sa iasa. Sa nu ne vedem in buc si sa venim doar 10 ins.

central 19-05-08 22:43

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 1542209)

da ok cum ziceti si voi, oricum cei care au fost pe 2 s-au bucurat de o intalnire zic eu destul de bine organizata au fost cam 27 de masini
conteaza parerea voastra acum

andreiovidiu_p 19-05-08 23:04

Central eu unu vin in orice locatie.Sper sa mai vina lume ca sa fim mai multi.Dar cred ca tot in buc or sa vina mai multi.Si aici o sa stabilim daca mergem intr-un weekend la mare sau la munte mai multe masini.Eu zic ca ar fi super sa mergem toti in coloana. Nu?

central 19-05-08 23:12

da oricum intalnirea se face pentru a concretiza cateva probleme legate de club cum ar fi extinderea clubului si pe 4 tuning prin crearea unei sectiuni private cu tot ce trebuie, aderarea noilor membri si nu in ultimul rand pentru a ne revedea atat noi cat si masinile noastre;))

naka66vio 19-05-08 23:24

trebuie sa faceti in asa fel un lok unde sa poate veni cat mai multi.sper sa faceti una si prin septembrie octombrie sa vin si euuuuuuuu

HaRdHouse 20-05-08 10:19

Si sper sa faceti si la mare , deoarece munca nu imi permite sa parasesc localitatea prea curand :) Si in legatura cu clubul sa se faca o sectiune mi se pare foarte tare . Daca aveti nevoie de ajutor cu cea mai mare placere..Respect

central 20-05-08 16:21

da oricum ramane sa stabiliti si voi cum facem....
eu ziceam sa ne intalnim acum luna asta sau inceputul lunii viitoare, sa mai vorbim si noi ca nu ne-am vazut de mult timp, sa stabilim soarta cubului pe 4 tuning si sa stabilim intalnirea de la munte sau de la mare,fapt pentru care trebuie sa ne sfatuim si cu cei de pe skoda-club

al3xavier 20-05-08 17:22

m-am gandit la data de 8 iunie...cred ca e o k pt toti...iar referitor la locatie daca nu o facem munte atunci rog pe cei din bucuresti sa caute o parcare mai mare la marginea bucurestiului

andreiovidiu_p 20-05-08 17:39

pe data de 8 cred ca e bine pt toti. Acum ramane sa cautam o parcare mai mare si mai la marginea Bucurestiului.Sa ne interesam si sa vb aici cine gaseste.K?

Y O B 20-05-08 19:05

pe A2 s-ar putea face o intalnire la prima sau a doua parcare, daca nu vrea lujmea in Buc, ca data as prefera undeva prin iunie ca pe 22 imi bag masina la service.

central 20-05-08 21:39

pai o sa ma interesez de parcare si va anunt

eddycdk 20-05-08 22:03

Quote:

Originally Posted by central (Post 1544354)
pai o sa ma interesez de parcare si va anunt

pe A2...nush cati vor sa vina...

andreiovidiu_p 20-05-08 22:52

da nu se stie cata lume o sa vina.

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning