Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

BLinKY 29-05-06 18:09

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

Mdap, ala chiar e frumusel, a atras multe priviri la geneva

br01tim 29-05-06 18:12

multe priviri dar si multe hohote de ras!cum ma frate sa ii cada oglinda la ditamai salonul?asta e de rasu' curcilor!!!!!!!!!!!!!ROMANIAAAAAA ROMANIAAAAAAAAA,chiar dc nu a fost facut in RO numele Dacia parca e predestinat la faze dinastea!:)))))

BLinKY 29-05-06 18:27

Quote:

Originally Posted by br01tim
multe priviri dar si multe hohote de ras!cum ma frate sa ii cada oglinda la ditamai salonul?asta e de rasu' curcilor!!!!!!!!!!!!!ROMANIAAAAAA ROMANIAAAAAAAAA,chiar dc nu a fost facut in RO numele Dacia parca e predestinat la faze dinastea!:)))))

Doamne asta nu o stiam :)))))))
Romania :))))

shadowro 29-05-06 18:37

am mai zis 1data si ma simt nevoit sa repet
lasati in pelea mea ce cititi pe net si faceti practica
eu cu panarama mea de 60 de cai stau bara la bara cu loganu de 1.6 pe 400m ... abia dupa ia avans dar incet incet nu violent; si rup chilotzii in ala de 1.4 .... si am 60 de cai.
pe cand un executive imi da cam 2-3 masini pe 400.
lasati teoria ... practica e mama invataturii.

dexter_20 29-05-06 18:51

Eu cu Logan 1.6 Laureate am facut Cielo.Eram cu juma de masina in fata lui.

br01tim 29-05-06 19:00

poate ai facut tu un executive dar depinde frate si de sofer!oricum diferenta dintre masini e f mica oricine ar castiga.

SirNenea 29-05-06 19:07

Quote:

Originally Posted by ScAcKi
Ai gresit nu se compara renaultul cu daewoo dar .... loganul nu e 100%renault, e si Dacie(d-a-c-i-e) ceea ce nu ma prea incanta

bai copile daca u imi arati ce mai e pe dacie de dacie ai dreptate dar ca sa sti si u masina a fost [proiectata in franta si testata si toate cele de francezi romanii doar se duceau sa vada ca prostii ce ne fac francezii si apropo chiar azi inainte sa vin la buc am luat loganul lu tata care este chiar versiunea full de 1.6 (ne uitam de sus la altii din versiunea full pt ca altii merg pe jos si viseaza la carnet sau masina) iar cei din cta stiu curba dintre valu lui traian si basarabi iar eu am luat-o cu 110 km la intoarcere am vrut sa o iau cu 120-130 km dar nu am putut si nu sa inclinat nu a avut nici o tentativa sa fuca si alte aberatii mai intai multi de aici sa isi ia carnetul si porma sa vb si mai lasati netu si mai bine treceti si conduceti voi cu adevarat si abea porma puteti sa jigniti o masina

neXus 29-05-06 20:09

Tot respectul SirNenea... dar mai foloseste si matale punctuatie ca nu prea inteleg ce zici acolo ;)

NWZeu 29-05-06 22:45

eu am sustinut ca s-a rasturnat Loganul la iesirea din Palazu Mare daca nu ma insel pe 1 Mai 2006 si s-a "mulat" cu plafonul pe un copac ..... nu cred ca exista ceva de comentat la acel incident vazut de o tara intreaga, indiferent daca persoanele care comentau aveau sau nu permis, aveau sau nu masina ...

George_P. 29-05-06 23:34

Stai tu linistit ca daca vrei sa rastorni masina,o rastorni orice-ar fi.
Vrei sa-mi spui tu mie ca Clio nu se rastoarna,Fabia la fel,307 nu se rastoarna nici el??

Nu zic ca aia in accident au incercat sa o rastoarne,dar depinde si cum abordezi virajele,dar daca o luam sa o rasturnam,stai linistit ca rastorni si Hummer-ul.

Spark 30-05-06 09:45

probema nu era ca restu` masinilor nu se rastoarna ...
ci ca loganu` se rastoarna repede ... ;)

George_P. 30-05-06 13:56

Si celelalte masini se rastoarna repede,stai linistit.
Problema e ca Loganul a fost prea mediatizat si de aceea auziti cazuri de Logan rasturnat,lovit,belit s.a.m.d. fiindca lumea cauta nod in papura la el si celelalte cazuri la alte marci,le lasati in ascuns.

:ballbounce:

neXus 30-05-06 20:24

Ca si gripa aviara, Loganul este MULT prea discutat. Culmea este ca aproape niciodata nu-i enumera partile bune, si se leaga numai de cele rele.

Spark 30-05-06 20:56

mey ... asa o fi .. ca e foarte discutat si mediatizat ..
si dak are asa multe calitatzi ... d c sunt chiar asa multi care ar prefera una straina la sh decat un logan nou ? (sa lasam leasingu` si alte modalitatzi de creditare ) cine ar avea banii jos eu zis ca mai degraba si-ar luat altceva ... nu logan... sincer ...

NWZeu 30-05-06 21:31

Quote:

Originally Posted by george_smiley05
Si celelalte masini se rastoarna repede,stai linistit.
Problema e ca Loganul a fost prea mediatizat si de aceea auziti cazuri de Logan rasturnat,lovit,belit s.a.m.d. fiindca lumea cauta nod in papura la el si celelalte cazuri la alte marci,le lasati in ascuns.

:ballbounce:

cate masini ai rasturnat tu, enumera-mi masini rasturnate pe la noi si niste viteze daca se poate, da-mi exemplu de Cielo rasturnat, locul, viteza daca se poate si asta. eu am dat un exemplu clar si indiscutabil, acum astept si de la tine.

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning