![]() |
Re: Machete stock!
20 Attachment(s)
urmeaza cele 1/24
aici lista e un pic mai lunga... Dodge Charger R/T 1969 (maisto) Apline A110 (Burago) Una din preferatele mele Shelby Cobra 427 (burago) Lancia Delta S4 (burago) Porsche 911 1997 (burago) Mustang GT 2006 (maisto) Viper GTS (burago kit) Chrysler ME four twelve (maisto) Bugatti EB110 (burago) Mercedes CLK GTR (maisto) Lamborghini Countach 1988 (burago) Lamborghini Murcielago (burago) Ferrari F50 1995 (burago) Ferrari F40 (burago KIT) Ferrari 348 TB (burago) Ferrari Testarossa (burago) Corvette C1 1957 (burago) Corvette C4 1987 (Majorette) Corvette C5 (Burago) Corvette C5 Z06 (maisto) Subaru Impreza 2006 WRC (burago) |
Andrei..ce sa zic..GTO-ul e formidabil...am si eu C5-ul 1:18 ca al tau :-P dar fara jumate din scaune :( .app nu le vinzi? :lol: glumesc;)
Foarte frumoasa colectia ta. De fapt pentru mine e super pe putin spus pentru ca sunt aproape toate Bburago :D Bafta;) |
Quote:
Fain topicul,de vindut nu vind dar schimburi.... se poate discuta.... imi lipseste din colectie corvette C3 si Corvette ZR-1.... Zr-1 am cumparat unu de pe ebay,dar inca nu a ajuns.... si e 1/43 dar f detaliat.... o sa pun poza cind(sau daca) ajunge. |
9 Attachment(s)
Mai vin si yo cu niste cateva poze:
Bugatti Atlantic 1936 Producator: Bburago Scala: 1:24 |
Andrei, nu vinzi sau dai la schimb nicio macheta? In special ferrari ma intereseaza.
|
Quote:
salut, care ferrari te intereseaza? si ce ai tu de dat? :D |
Andrei dak vrei sa facem urmatoru schimb iti dau asa : lamborgini murcielago Burago , shelby series 1 Burago , corvete 2004 Burago , impreza sti cu faruri rotunde Burago , lamborghini countach 5000 Burago , Porsche 911 Carera Burago , toate 1/43 , toate cu modificari frumoase ....pe wrx sti wrc .....
|
Quote:
Ce scara e Subaru WRC si ce ai vrea pe el? |
Quote:
|
29 Attachment(s)
am revenit si eu cu ceva mai multe poze;) sper sa va placa cele din poze sunt la scara 1/18 mai am si la 1/24 dar cu alea o sa revin mai tarziu;)
|
BAIETI VA ROG SA PUNETI DATELE COMPLETE ALE MACHETELOR
Producator-Scara-Marca si model daca e posibil si mai putine pe zi ca sa le adimaram incet incet;) Asa stam toti in armonie. Va multumesc :-P |
REGULAMENT : Citez ""Acesta este un topic cu modele stock, modele mai rare ..etc..! Aici puteti prezenta modele voastre, unul pe rand! Se pot da pareri despre modelul fiecaruia! ( sunt incluse numai masini si motociclete, si va rog nu puneti jucarii cumparate cu 1 leu ) Specificati scara/fabricantul...pentru inceput, va prezint unul dintre modele mele: Ferrari F40 1987; 1/18 fabricat de Bburago !
ps: cu timpul o sa va prezint toata colectia! Puneti maxim 2 masini pe zi!"" |
ok ok scuze asa am sa fac de acum;)........
|
4 Attachment(s)
Suzuki GSX R750, 1/18, Bburago (nu o mai am, am facut-o cadou)
|
7 Attachment(s)
Noua mea achizitie.. .. Mitsubishi EVO VIII ... scara 1/43.. .. . am cautat foarte mult un EVO si nu am gasit.. si azi am gasit in sfarsit. producatorul este Mondo SpA Italia .imi pare rau pentru claritatea pozelor dar sunt facute cu telefonul ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning