![]() |
Re: Evl*Skillz
Ultra Sonic Motor. Focuseaza destul de rapid. Eu mi-am luat D80 cu 18-55 fara SWM (usm-u de la canon) si imi omor neuronii.
|
Quote:
sunt reusite pozele...felicitari... |
6 Attachment(s)
Salut...imi poti "face" si mie macar una din poze...care ti se pare tie mai buna,daca ai timp?
Multumesc. |
Salutare, vezi ca sunt niste baieti care editeaza poze moka pe aici .. :)
|
Quote:
|
poze ceva noutati ?:D
|
Quote:
|
Quote:
da in conditiile in care 8 ore le petrec la munca, si restu incercand sa fac un film .. nu vad de ce m-as incarca si cu niste poze, care ,daca vrei sa iasa tari,tre sa stai pe ele :) deci serios, fara suparare,fara suferindisme din partea noastra, pur si simplu, nu e timp ... si in legatura cu intrebarea cu poze noi ceva.. :) urmeaza ... speram noi la un alt nivel de acum incolo .. o sa mergem mai mult pe fotografie ,nu pe editari and so on .. :) odata cu 2009 vin schimbarile .. |
Quote:
|
www.evlskillz.com :) speram sa nu se supere gratian foarte tare,insa in principiu de acum,ce apare nou,o sa apara acolo :) multumim pentru sustinerea de pana acum, insa sper,sa existe intelegere, sa-si dea seama ca n-ai cum sa-i raspunzi cuiva cand te intreaba,unde mai gasesc si eu poze d`ale voastre... sa le dai ... asa raspuns ..
pai intri pe 4tuning punct ro , pe forum , la diverse, la fotografie , la editari foto , la evlskillz .... nu tzine nimeni minte.. si nici link nu poti sa dai / sa pui pe o masina si etc.. :) |
Quote:
se considera portofoliu... |
super misto ati realizat site-ul. i-am zis si lu' skillzu , pozele care se vad pe fundal si noua sigla sunt criminale;)....atat doar ca sunt cam putine poze la galerie:).
|
La Multi Ani Evl*Skillz, va doresc un An Nou cat mai prosper!
|
La Multi Ani Tuturor inclusiv echipei EvL*Skillz fie ca anul ce vine sa fie unul mai bun ca 2008!
|
Quote:
Ca toata lumea sa stie,el este omul fara de care site-ul nu ar fi fost acum gata,si nu ar fi avut hosting! Mai rar asa oameni! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning