![]() |
Re: Fotografiile noastre - RAndrey
2 Attachment(s)
Doua teasere :
1. Car and babe - Vw Scirocco 2.0 TSi 2. Cei 3 crai - CTR EP3 MUGEN , Fiat 500 Abarth Ferrari Tribute , CTR FN2 Championship White 2010 :D ps. site-ul este momentan offline din cauza unor ne intelegeri cu firma de hosting daca stiti o firma de hosting seriosa astept un PM sau chiar aici niste oferte /recomandari |
Frumoasa poza cu vw-ul!
|
Arata criminal Scirocco !!! Excelent incadrata poza.
|
Quote:
|
ce e asa de : :lol::lol::lol: ?
|
Gunoaiele din stanga sunt excelent incadrate :D:D:D
|
cu cine vorbesc sa puna topicu la vot sa il mute pe cealalta sectiune?
|
Quote:
|
Quote:
|
si mai in dreapta era un bot de duba plus ca vroiam sa fie masina in centru pozei
|
13 Attachment(s)
scirocco and babe
|
pentru ca anu asta a fost unu destul de dificil si cu putin timp ( eu am avut bacu) nu prea am facut noi asa multe photo session-uri si nu ne-am tinut de treaba cum trebuia ca si urmare si site-ul a cazut .
Ideea e ca noi deja avem niste planuri de relansare si pentru asta ne-am gandit ca trebuie sa facem si ceva pe partea video , pentru ca urmeaza un film din partea noastra cu o tematica care nu a mai fost abordata pana acu in Romania, deci avem nevoie de oameni noi in echipa pe partea de video mai ales pe editare. deci daca stiti pe cineva sau daca unu din voi vrea sa se bage astept un semn aici sau pe privat ca sa vorbim mai multe.;) |
Ce s-a intamplat cu topicu asta? ca a fost un poll acu mult timp pt mutarea lui si acu tot aici e.
|
2 Attachment(s)
Passat 1.8T - WOW
|
fix ieri mergeam pe Ferdinand cu WAXu' si am vazut Passatu' asta
ne-am amintit de al lui si am ras :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning