![]() |
Re: Masinile din ARAD
Masina rosie de langa nissan ce marca este?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La v europeni sau americani merge faza cu cursele...dar la noi,unde se fac curse legale mai rar nu prea merge.
O masina tare te ajuta la o viteza constata cat mai mare ,la depasiri cat mai rapide... |
Quote:
|
Quote:
Incep eu: imi place senzatia care o simt la o cursa,am satisfactia ca am preparat-o cu mana mea,si ma simt foarte bine cu ea la drum(de obicei circul relaxat dar e placut sentimentul ca oricand poti schimba situatia printr-o simpla apasare de pedala ;) ) |
exact ce zicea criss mai sus.e fain sa sti ca oricand apesi pedala, masina te scoate din kakat.sint masini la care apesi pe pedala si nothing happens.asadar si prin urmare prefer o masina la care infunzi pedala si iti rupe gatu decat cerculete si drifturi si alte alea.
|
Quote:
|
si eu sunt de parere k masina trebuie sa fie puternica pt a te ajuta la depasiri si intradevar at cand calci pedala e o adevarata placere sa simti k te baga in scaun....
|
Quote:
|
Pt ce masina tare?Pentru a ma deplasa de la A la Z cu o viteza constata cat mai mare,pentru a avea siguranta in situatii critice de depasire,sau cand am chef sa acaparez atentia celor de pe margine cu sunetu motorului .....nu sunt adeptul celor 400m..e cam aiurea sa faci o masina exclusiv pt 400 m.La liniute trebe sa ai o masina preferabil supraalimentata,si posesoru sa fie mecanic,sau sa aiba o vasta cunostinta despre mecanica,nu e bine sa te bazezi pe mecanici..cum e zicala....Daca F**I trebe sa si repari.
|
Centura de siguranta salveaza vietii :)
|
Quote:
Sa mai interb cati ani ai sau cate posturi vrei sa faci?:lol: Nah...bine ai venit pe la noi.:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning