Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Masinile din ARAD (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5063-masinile-arad.html)

BULLETTT 25-03-07 11:08

Re: Masinile din ARAD

Masina rosie de langa nissan ce marca este?

tristan 25-03-07 13:39

Quote:

Originally Posted by alexandru, sfat (Post 816253)
trebuie si putem sa ne intalnim inainte... momentan masina e pe roti ca sa ma obisnuiesc cu ea, e o trecere mare de la tractiune fata la spate... apoi vor urma imbunatatirile :) cat despre legale nu stiu... dar daca se va prezenta ocazia (si sa ies castigator ;) ) nu o voi rata

Ce rost are sa itzi faci mashina tare daca nu o prezinti la ceva concurs...

morghen 25-03-07 13:49

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 816624)
Masina rosie de langa nissan ce marca este?

PORSCHE. .

alexandru, sfat 25-03-07 14:18

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 816780)

:) masina o fac pentru mine. la concursuri o sa ma prezint, doar ca nu cred ca la liniute

exit0905 26-03-07 12:01

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 816780)

asta e motivu pt care ai tu masina tare? ca sa mergi cu ea la concursuri? :D...."orice nash isi are nashu" ;)

BULLETTT 26-03-07 19:00

La v europeni sau americani merge faza cu cursele...dar la noi,unde se fac curse legale mai rar nu prea merge.
O masina tare te ajuta la o viteza constata cat mai mare ,la depasiri cat mai rapide...

tristan 26-03-07 20:50

Quote:

Originally Posted by exit0905 (Post 818280)
asta e motivu pt care ai tu masina tare? ca sa mergi cu ea la concursuri? :D...."orice nash isi are nashu" ;)

in legatura cu ce orice nash isi are nashul?

criss 26-03-07 23:04

Quote:

Originally Posted by exit0905 (Post 818280)

Apropo,propun sa-si exprime fiecare motivul pt care are/isi doreste/nu-si doreste/nu-i curios/ sa posede o masina tare.

Incep eu: imi place senzatia care o simt la o cursa,am satisfactia ca am preparat-o cu mana mea,si ma simt foarte bine cu ea la drum(de obicei circul relaxat dar e placut sentimentul ca oricand poti schimba situatia printr-o simpla apasare de pedala ;) )

AR33COP 27-03-07 00:45

exact ce zicea criss mai sus.e fain sa sti ca oricand apesi pedala, masina te scoate din kakat.sint masini la care apesi pe pedala si nothing happens.asadar si prin urmare prefer o masina la care infunzi pedala si iti rupe gatu decat cerculete si drifturi si alte alea.

exit0905 27-03-07 12:09

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 819104)
in legatura cu ce orice nash isi are nashul?

in sensul k degeaba ai tu masina tare k tot timpu o sa se gaseasca unu care sa fie mai tare decat tine ;)

exit0905 27-03-07 12:15

si eu sunt de parere k masina trebuie sa fie puternica pt a te ajuta la depasiri si intradevar at cand calci pedala e o adevarata placere sa simti k te baga in scaun....

criss 27-03-07 14:34

Quote:

Originally Posted by exit0905 (Post 820084)
in sensul k degeaba ai tu masina tare k tot timpu o sa se gaseasca unu care sa fie mai tare decat tine ;)

Majoritatea care participa sunt constienti de treaba asta ;)

BULLETTT 27-03-07 15:36

Pt ce masina tare?Pentru a ma deplasa de la A la Z cu o viteza constata cat mai mare,pentru a avea siguranta in situatii critice de depasire,sau cand am chef sa acaparez atentia celor de pe margine cu sunetu motorului .....nu sunt adeptul celor 400m..e cam aiurea sa faci o masina exclusiv pt 400 m.La liniute trebe sa ai o masina preferabil supraalimentata,si posesoru sa fie mecanic,sau sa aiba o vasta cunostinta despre mecanica,nu e bine sa te bazezi pe mecanici..cum e zicala....Daca F**I trebe sa si repari.

ByAlin 28-03-07 00:45

Centura de siguranta salveaza vietii :)

Dari 28-03-07 13:15

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 821479)
Centura de siguranta salveaza vietii :)

Vad ca ai luat la puricat forumul din Arad.
Sa mai interb cati ani ai sau cate posturi vrei sa faci?:lol:
Nah...bine ai venit pe la noi.:-)

All times are GMT +2. The time now is 18:38.

- Copyright 2026 4Tuning