![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
am zis ca dupa ce leg remorca.dar ce treaba ai tu ? nu vam insultat dar voi mergeti cu dacile mai mult decat merg alti cu bmw-urile.ala cu motor de 1.4 prinde mai mult decat cel cu motor de 2.0.ce are nos?hai ma lasama cu din astea,e drep ca dacile sincer sunt bune si nu sunt scumpe piesele la ele,dar iar iti spun ca nu sunt facut nici pentru viteza.am vazut din posturile voastre ca ala are biturbo si din alea.hai ca va las sa va credeti unu altuia minciunile.bafta si ma scuzati ca m-am bagat in acest thear.
|
eu zic sa te abtii de la comentarii :lol:
|
Paco4golf daca te miri de nova si supernova...nu are rost o mai introducem pe solenza in discutie..(190 km/h+)
|
Quote:
P.S.: trăiască mami si tati pentru golfu` ala |
Quote:
tu da,tu esti ala care are 13 facultati,no coment,sunt repetent,dar aici nu e vorba de romana.recunosc ca ma bate limba romana.si apropo uitate la primele posturi.Si 2 la mana eu nu vam jignit doar mi-am dat cu parerea.mersi.sal |
Deci nu vreau sa va mai certati , eu in afara de dacia din 87 de cateva luni mi-am achizitionat un opel astra 2006 1.6 , cand am fost sa o iau , am fost cu o supernova cu un prieten , una rapsodie , la intoarcere am venit pe pitesti-bucuresti eu cu opelul , tov meu cu super nova lui , si va spun sincer eu la 160 cat aveam el era in spatele meu ..deci nu va mai certati pe prostii supernova poate 160-170 lejer ..e motor de renault pe caroserie micuta ...
|
Quote:
da asa este ,am incercat si super nova si solzenza solenza are un pic demarejul mai bun,raspunsul de la dacia service este ca are cutie de megan iar super nova cutie de clio dar sincer am prins si cu una alta 160 km/h mai tare nu am avut curajul sa ma duc ,dar cred ca daca mai fortam mai mergea un pic |
Quote:
|
logan 1.5 diesel 162km/h...pedala la podea
si cu nova gt 180 km/h pedala la podea , dar mai erea cnva in spatele meu cu o octavia si mi-a zis k aveam 165- 170..asta pe vreamea(acum 2 ani) cand motoru mergea bn... |
DAcia motor 1.3 carb opel kadet 1.6 aproape 6000 de ture in treapta a 5-a cam ce viteza este k vitezometru nu merge stie cineva?( am cauciucuri 195/55 pe spate si 185/60 pe fata)
|
daniel dupa parerea mea mai mult de 135 km/h -140 km/h nu aveai :|
|
1 Attachment(s)
Am mai iesit la o mica plimbare... Din pacate batea vantul foarte tare si mi-a spulberat si treaba cu acul in dreapta jos...
|
eu cu un logan 1.5 dci 85 cp, 180 pe bord, de la 160 creste cam greu, dar ajunge la 180. acum sigur, o sa sariti toti, ca indica prost...
|
solenza 1.4 198 pe bord...
|
cum sa nu;) 198 ia imediat ;) ba voi ma ganditi?
solenza moare la 170 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning