![]() |
Re: Indragostit pana peste cap ?
Pot sa zic eu k sunt indragostit da nu pana peste cap! nu mai vreau k doare!
Oricum sunt in love cu o fata care ma merita si o merit! Am mai zis si cu alta ocazie da' vreau sa ma laud putzin ca yo zic k am cu ce. Deci fata e fotomodel de vreo 4 luni (a participat la 1 prezentare pan' acu, dar urmeaza inca vreo 2 in vara), fara fitze, isi plateste consumatzia, NU M-A INSELAT CU TOATE CA A AVUT OCAZII(nu ocazie), desteapta e, are grija de mine. Ce nu-mi place la ea:fumeaza. Adica nah, eu am avut astm si nu prea suport fumu si d-asta.Da nah!F-ck the perfection! Prea multe plusuri. N-am ce-i face. Nu i-am zis niciodata sa se lase pt k eu sunt cu celalalt viciu. Mi-a propus odata ea se lasa de fumat eu de baut da n-am vrut! Am zis las' asa k merge! Peace! |
lasa ca o s-o rezolvati voi... taxa pt vicii ! :)) he he he ce o sa treaca si tigara si beutura:) pt unii! :)
|
Quote:
|
mai bine ca nu i-ai zis sa se lase de fumat ....ca cine stie cum ari interpretat.... Va urez copii multi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
Bai baietzash las-o moarta ca de baut nu ma las. :) Pot sa puna ei cat vor la pret dar tot nu ma las de alcool... Si tu ar fi bine sa te apuci... :lol: |
Quote:
|
Quote:
nu am mai auzit-o pana akum poate o ssa incerc si eu LOL:D |
intai .. gasitzi-va fata adevarata ... si care sa merite ...
apoi ganditzi-va la cerculetze la nunta ... ma refer acuma mai mult la don_costelo ... ca dexter se pare ca a gasit ceva foarte bun ... ;) |
Quote:
am o relatie foarte foarte foarte frumoasa de doi ani si jumatate cred ca totusi e ceva si tin neaparat sa mentionez ca nu ne-am certat niciodata ne iubim si avem planuri mari deci IMI MERIT CERCULETELE !!!!! |
Quote:
|
Quote:
Tin sa iti spun sa ai grija cu planurile alea ale tele ca nu sti ce se poate intampla chiar daca ai o relatie f.f.f.f.f.f.f.>frumoasa dar nu sti ce se va intampla....am niste prieteni care au stat impreuna 4-5 ani si cand sa se logodeasca ea a zis "nu vreau sa ma marit cu tine" simplu si la obiect... Sa speram ca nu este si in cazul tau de fata.. |
am avut si eu o perioada-n care eram indragostit pana peste cap de o fata. Dupa ce am fost cu ea si relatia s-a prabusit am tras 2 concluzii:
1.in 99% din cazuri nu merge. bagi tot sufletul intr-o relatie care de abia a inceput (sau nu) si ai cele mai mari sanse sa te ranesti singur. 2.relatiile astea nu sunt sanatoase => tine-ti capul pe umeri...go step by step si vezi cum evolueaza. Daca nici macar nu ai reusit sa te combini nu sta sa-ti plangi de mila (MOVE ON). |
nu-i tot timpul asa cargovroom...
e de la caz la caz, poti gasi uneori o fata de care sa fii indragostit nebuneste si care sa fie ceea ce cauti tu... si atunci, daca si ea raspunde la fel, ai o relatie pentru care chiar merita sa faci orice... |
Quote:
|
Quote:
Serios? :lol: :lol: Tu esti pretene?:shock:.......imi pare rau pt. tine:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning