![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: KW Suspensii reglabile - coilover, suspensii sport, arcuri- oferta promotionala n
Arcuri si suspensii reglabile pt vw passat b6 cat ma costa ?
|
Re: KW Suspensii reglabile - coilover, suspensii sport, arcuri- oferta promotionala n
O suspensie sport completa pentru Audi 80 B3 ( motor 1.8S, anu 1986 ) ?
Astept pm daca se poate.. |
Salut, m-ar interesa o suspensie pneumatica sau reglabila daca se poate pentru Toyota Avensis T25 2.0 benzina an 2006.
Multumesc |
Arcuri pentru o corsa D 30/30 ??
|
astra F 95, 4 usi? astept un pret pe PM..
|
Salut!
A4 B5 1.8T ce tipuri de suspensie si preturi:?: |
arcuri sport pe bmw e34 berlina.pret?.am amortizoare stoc noi..exista vreo problema la amortizor stoc si arc sport>?
|
Care ar fi pretul pentru o suspensie sport fixa si reglabila pentru un Chevrolet Aveo Sedan ( Model 2007 )
Mersi. |
Salut!
Care este preţul pentru o suspensie completă KW Coilover Varianta 3, inox (ar trebui să aibă part No.: 35281008) + set flanşe cap amortizor faţă pentru reglare unghi cădere sau fugă (astea ar trebui să aibă Part No.: 19000702). Auto īn cauză este un Seat Leon 1M, 1.9TDi, 2002, 2 roţi motrice - cel de la semnătură. Care sīnt diferenţele constructive īntre suspensia KW Coilover şi KW ClubSport? Mulţumesc! Numai bine! |
salutare, daca poti sa imi spui te rog un pret pt un patron, sau un telescop intreg de KW V1 pt Golf 4(1J) pentru puntea fata. Cu stima
|
Salut
Am o Honda Accord din 2004 evacuare , intercooler , soft etc si as vrea sa trec acum si la o garda un pic mai joasa , sunt interesat de niste arcuri sport , vreau si eu un pret si pt weitec si kw , dar doar de arcuri. Astept un raspuns , mersi |
buna,
ma inteseaza un set de arcuri spate Subaru Forester SG5 XT '05 gen: STi Pink Springs Rear (04-05 Forester XT) [STi-ST-2038088000] mersi. |
Salut. Suspensii sport pentru un subaru forester model 2009 ai?
Mersi. |
Salut.
Ma intereseaza arcuri Weitec, cele mai moi/confortabile, cu coborare 30/15 - vreau sa le folosesc cu amortizoarele normale (nu sport) ale masinii, e36 sedan 318is din 1997. Spune-mi te rog pretul pt un set. Iar daca ai alta recomandare pt arcuri mai confortabile decat astea, te rog spune-mi. Merci |
Quote:
Pretul la Weitec 30/15 este 625 lei/set. detalii pe [email protected] sau o722205202 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning