![]() |
Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One
Nu e Astra, e Corsa. Si da, e OPC. Cu un simplu click pe Google puteai gasi si ce performante are: motor de 1.6t, 192 CP, cuplu de 230 NM care poate fi marit pentru putin timp la 260. Putere si cuplu mare pe sasiu prost, combinatia "perfecta".
Pozele sunt facute langa sediul JPC de langa monument, e o fabrica de confectii sau ce o fi aia, masina fiind parcata acolo. |
Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One
am vazut si eu masina prin oras...imi place la nebunie....si la cat e ea de mica are niste performante de invidiat
|
dap, am vazut-o si eu in vreo 2 nopti cum gonea prin oras. frumusica tare :) stie careva cine este proprietarul?
|
6 Attachment(s)
10 caractere
|
salut baieti
salut la toata lumeahttp://immag035 buna [IMG]immag035[/IMG] te rog sa spui tot ce ai de spus intr-un singur post, in interval de 5 min ai edit. |
Quote:
|
|
Quote:
|
te rog sa citesti si tu regulamentul forumului si sa incerci si sa-l respecti. la urmatoarea abatere vei primi warn
|
4 Attachment(s)
just_me si masina lui.
|
3 Attachment(s)
cine a vazut nissanu` ala 350 Z adus din california ?! se plimba pe la chimie acuma vreo 1-2 sapt... era alba fara nici un vinyl pe ea... nu am avut cu ce sa fac poze :| mi-a placut cum trecea de alte masini pe interior...
si am uitat sa va arat masina mea... :P |
de unde pot sa fac si eu rost de un abtibild de asta cu 4tuning.ro ???
|
cumperi revista, dar nu stiu daca are sticker
si apropo, scrie in limba romana, fara sh, tz, k, ji, etc multumesc |
13 Attachment(s)
Fiat Stylo Abarth - 2.4 L 240 de cai
Audi Bentley e30 Ford Megane Noul TT |
Meganul e a lui Lulu care a avut pizzeria E&L trans,iar acum sta prin brasov:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning