![]() |
Re: Evenimente
super tare baiatul cu dacia :)
|
Categoria MOTO
1 Jakab Istvan Sf. Gheorghe YAMAHA R6 2 Virag Gellert Sf. Gheorghe YAMAHA R1 3 Fazakas Sandor Covasna Honda CBRF 4 Szanto Zoltan Sf. Gheorghe Suzuki Bandit 5 Racz Attila Covasna Kawasaki GPX 750 R 6 Dancs Tibor Covasna Honda 250 Categoria N2 1301 - 1600 cmc 1 Szocs Lorand Imeni VW Golf 2 Mike Istvan Tg. Secuiesc Opel Tigra 3 Stoica Cristy Brasov Fiat Albea 4 Bertalan Istvan Covasna Opel Vectra 5 Butnaru Remus Ciprian Onesti Dacia 1310 6 Kato Zoltan Covasna Opel Astra Categoria N3 1601-1800 cmc 1 Moiceanu Catalin Prejmer Renault 5 2 Nagy Robert Covasna VW Golf GTI 3 Benedek Richard Covasna Opel Vectra 4 Popa Ciprian Brasov VW Jetta Categoria N4 1801 - 2000 cm3 1 Chirica Vali Brasov Renault Megane 2 Durche Florin Brasov AUDI A4 Categoria N5 2001- 2500 cm3 1 Ica Bogdan Brasov VW Golf GTI 2 Serban Emanuel Brasov Mercedes SLK 3 Patachi Lucian Brasov VW Golf 4 4 Raican Mihai Brasov Opel Astra Bertone 5 Balazs Arpad Lisnau BMW 120 D 6 Cimpeanu Dan Brasov VW Passat Categoria N6 peste 2500 cm3 1 Ochi Octavian Brasov BMW 530 XD 2 Nemeth Sandor Covasna Mercedes Categoria OPEN 1 Ochi Octavian Brasov BMW 530 XD 2 Nemeth Sandor Covasna Mercedes CL5 3 Ica Bogdan Brasov VW Golf GTI Rezultatele de duminca! |
bravo ma sunteti tari
|
Felicitari participantilor,la mai multe de acum incolo...
Daca aveam si eu masina ma dadeam si eu,sau macar veneam sa ma uit,asta e data viitoare. Lasa ca s-a dat in sf. ghe. tipul cu amg-ul si a fost mortal,a batut un m5 cu toate ca a pierdut o masina la start.... |
Cine vine La Buzau?.......Plecam in gasca?
|
eu merg dar numai simbata:(. duminica am oalele mele.... EMMA la Bucuresti
|
Quote:
|
|
Quote:
|
|
Quote:
multam:flower: |
Succes celor care o sa participe
|
Quote:
eu unul am sa fac tot posibilul sa particip, si daca nu intervine vreun eveniment major neprevazut am sa fiu acolo mai sunt doritori ? participare ? sau daca nu care vor fi prezenti k spectatori sper sa ne strangem grupare mare sa mergem impreuna si sa facem o figura frumoasa |
eu in principiu voi veni...nush sigur dak particip sau nu.
|
Uitete la flow ... cik spera sa faca figuri pe acolo ... vezi ca apar ungurii ... pe dupa coltz ... Invoghiug Jackie Chan Baci .... ai grija :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning