![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Quote:
|
cred ca trebuie sa-si faca din nou controlul oftalmologic
|
nu am nici o dioptrie si stau ft bine cu ochii...
eu mi-am spus parerea ca deasta i se spune FORUM... o tampenie frantuzeasca , la fel si ca val satis`ul.. http://www.caradisiac.com/media/imag...roen-c6-20.jpg |
si totusi ce anume e urat la masina asta? Eu o vad teribil de frumoasa.
|
La unii le place, la altii nu... mie imi place C6 pentru ca e diferita si la interior mam simtit foarte, foarte bine...
Vel Satis, chiar e urata :( |
Seria 1 cabrio, alta care ravneste la top 10.
|
Quote:
|
Quote:
|
seria 1 cabrio e aiurea... o consider si eu candidata pt top
|
Quote:
Quote:
BMW seria 1 cabrio, Renault Laguna 3, Skoda Fabia - modelul sedan, Ssangyong Rodius, Nissan Micra, Renault Vel Satis, Fiat Multipla, Ford Ka (modelul vechi) intra in topul meu de masini hidoase. Sper ca nu mi se mai sterge postul aiurea. |
Quote:
|
Alta masina urata noul seat Ibitza. Cel putin pentru mine arata la fel de prost ca si noul clio symbol.
|
[quote=Mustang Mach One;1899998]BMW seria 1 cabrio, Renault Laguna 3, Skoda Fabia - modelul sedan, Ssangyong Rodius, Nissan Micra, Renault Vel Satis, Fiat Multipla, Ford Ka (modelul vechi) intra in topul meu de masini hidoase/quote]
laguna 3 nu e o masina urata. asa pare la prima vedere, dar daca te uiti atent e chiar eleganta si are linii frumusele. nici vel satis nu mi se pare deloc urat bione ca mi-am amintit sa adaug: renault avantime... e chiar oribila |
Avantime mi-i se pare foarte reusit si inovator.
|
Quote:
Una dintre singurele Renault-uri care imi plac! Probabil preferata mea 8) DOLB >>> That's that.. :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning