![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
3 Attachment(s)
Quote:
am atasat niste poze... |
3 Attachment(s)
Care e interesat de asa ceva?
pozitii w5w cu 5 leduri smd. Pretul este de: -30 de ron+ transport prin posta romana/curier pentru un set. -50 de ron+ transport prin posta romana/curier pentru 2 seturi. - transportul este de doar 5 lei Telefon: 0769812902 disponibil la orice ora. ID: croco892002 Predare personala in Timisoara sau Drobeta Turnu Severin. |
4 Attachment(s)
Azi am primit cadou o toba BORLA luni sau marti e pusa pe masina.o sa revin cu poze
|
unde o pui? ca si eu am de montat o toba
|
Quote:
|
jantele sunt pe 15
7J X 15H2 jantele sunt cu 8 prezoane distanta intre prezoane 4x 100 distanta intre prezoane 4x 108 E37 Y4 PRETUL TE LAS PE TINE SA-L FACI. |
ovidiu89 am gasit azi pe cineva de se pricepe sa o puna pretu mi la facut 30 ron, si luni sau marti ma duc sa o puna daca vi si tu dami un PM si vorbim mergem amandoi:D
|
nu am de gand sa o pun acuma. mai am niste lucruri de facut. sa spui daca esti multumit de lucrare
|
Ok iti zic,sunt si eu curios ca are omu ceva de modificat,oricum revin cu poze dupa ce o pun si cu parerea
|
Quote:
|
imi tb pe 15 , pe 17 am deja 2 seturi
|
si eu vreau neste jenti ...dak are cineva de vanzare pe thread`ul asta...5*112 si in special 5*120 pt bmw...combinatii + \ - diferenta :wave:
|
5 Attachment(s)
Astazi insa nu am putut sa pun toba o fost ala plecat :(, dar am facut altceva am incaltat masina pe spate cu 2 cauciucuri 205/60/r13 :D:D , dar acu cu 3 persoane in spate imi freaca:cry::cry: maine ma duc la un tinichigiu sa-mi unfle aripile 8)
Hai sa va arat ceva poze cu cauciucurile :oops: |
Exista oare in severinu una un tinichigiu bun...:x:x:x:x:x, ca pana acum am gasit numai ...:lalala: , sau cineva este dispus sa ma ajute sa modific eu,am flex am chit ,credca maine ma apuc singur :-):-):lol:
|
Quote:
dece vrei sa-ti faci evazari?? de aspect sau din cauza ca lovesc cauciucurile? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning