![]() |
Re: Chat....
da nu iesi cu dynamat sa faci usile si portbagaju la 400lei...nu zic pt tine...zic pt toata lumea sa stie ce si cum.si eu zic k daca vrei sa faci o treaba nu o faci pe jumate...de tine stiu k te-ai convins de aia din luxor :) sper sa ajung si eu maine la intalnire...as veni cu laguna dar e desfacuta in interior. ms inca o data pt aprecieri.
Quote:
|
ce tare e :-D
|
aveti ceva probleme in legatura cu profexul din luxor
nu merita sa cumpar de la iei??? |
Quote:
sistemul meu a fost facut de ei acum vreo 4 ani ,atunci era ceva pe "p..a lui" sa zic asa.cu difurile nu am avut absolut nici o problema.In schimb nu sunt de performante sa mergi la SPL sau SQ cu ele. Daca vrei ceva sanatos iti recomand iarasi pe Cosi ,el te rezolva ,iti pune un sistem de te aud din Dambu :) |
deci cosi cel mai tare :D
|
Quote:
|
cosi ... cu cat imi faci un woofer mai micuts(rotund) ?
|
Imi puteti spune cam cat costa un set motor pt dacie,ca asi vrea sa-mi refac motorul ca ii tare uzat:sad:si se potriveste setul de dacie in motorul meu,adica in mare parte e acelasi motor.Deci stie cineva?:?:
|
Set motor de Dacie de 1.4 nu?
|
Quote:
|
saptamina asta tyre sa trec si eu pe la el sa vada ce am si ce zice el ca ar fi fain in masina
|
Quote:
|
buna ziua la toti:D
Azi am fo la sala sami dau examenu si spre bucuria mea am reusit sa il iau:X cu 23 pcte:D urmeaza vineri traseuu si pe urma duminica viitoare ma veti vedea la intalnire:) ca duminica asta nu pot:(( ca nu elibereaza astia dovezi sambata:| |
felicitari:!:
|
Felicitari ;) :!::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning