![]() |
Re: Club NUBIRA
am o intrebare...prosteasca poate:rolleyes2:oops:
rezolv ceva daca scot rezonatorul si las filtru normal de aer? nu ma refer la castig de cai,caci stiu ca nu castigi mare lucru nici cu un filtru sport...ma intereseaza doar sunetul:rolleyes2...si vreau sa stui daca motorul are de suferit sau nu? |
rezolvi ceva dar sunetul va fi aproape acelas...deoarece filtrul stock este destul de restrictiv;) daca vrei sunet de inductie calumea incearca un filtru conic :twisted:
|
Quote:
Le: Maine ma apuc de tot ansamblu schimbator viteze- timonerie ca imi scartaie schimbatorul in sistemul de fixare. Am primit si bucsile de la timonerie care sunt numai din polimer, deci jocul se v-a reduce definitiv. |
3 Attachment(s)
Poze.
|
salut,
am si eu o intrebare.....la aproximativ 2500rpm vibreaza ceva la schimbatorul de viteze, face si in mers si pe loc. ce poate fi? |
Fix ce vezi in pozele de mai sus. E vb. de toate bucsile si plasticele care echipeaza timoneria si schimbatorul. Trebuie date jos, verificate jocurile, gresate, eventual schimbate bucsi.
|
Quote:
exact ce-a zis si facut si 98`Adu....bafta la reparat si multi km... dar arata-ne si noua masinuta ta...ai promis poze...poate o stiu de prin oras;) numai bine! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
O mica sedinta foto > :D
|
in sfarsit si asteptatele foto:D
frumoasa nubirica...imi plac jantele...dar din cate observ ai 2 casetofoane pe ea:?::rolleyes2...si cu CD si cel original...de ce nu-l dai jos pe cel original cu cass? o folie pe geamuri te-ar aranja perfect;) bafta in continuare cu masinuta...s-o stapanesti sanatos, fara incidente si multi, multi KM cu ea!!! numai bine!!! |
Quote:
multumesc pe aprecieri...... cu casetofoanele :D cel original il tine pe celalat sa nu cada......marti imi ajuge sina pentru casetofon si atunci o sa ramana decat unu. cu folia.....poate pe viitor ... desi m-am saturat de amenzi(de la fostul Olticit :sad:) |
sa inteleg ca amenzi pt folia solara...:???:
bagi frica in mine:?:blink: ...sper sa nu am probleme..dar eu am doar pe spate si e destul de deschisa...dar de astea-s legile la noi in romanica:anger::shakefistnu ai voie sa-ti pui ceva la/pe masina ca, gata, sare militia romana in aer:evil: numai bine! |
Quote:
folia, jante, toba, centura, acte (nu le aratam ca ramanea certificatul la ei) pe spate nu e problema cu folia......am vazut mai nou ca se vand certificate de omologare.cel mai mult se iau de toba....daca face zgomot, apoi urmeaza folia.:lol: |
Ce bine ii sta la nubira pe ALB.... frumos!
|
Quote:
da ii sta bine...dar Nubira este o masina si asa frumoasa...e frumoasa oricum:oops::oops:;);) numai bine!:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning