![]() |
Re: Intalniri
o sa vedeti un WTF ! ACOL SA veniti :))
|
Sa nu credeti cumva ca WTF vine de la What The Fuck :shock::lol:
|
Quote:
|
A fost tare Honda !
|
aseara a fost intalnirea babelor am fost doar 5 dar se anunta vineri (maine) de la ora 5 alta intalnire a babelor speram sa fim mai multi de data asta ori cine este bine venit la ora 5 vineri in parcare la interex fostul spar
pare rau nu stiu s apun poze sunt nou pe forum |
Explica putin ce intalnire a babelor?
PS: ca sa pui poze pe 4tuning faci in felul urmator: Dai pe reply/raspunde (dar nu quick reply) si acolo sub locasul in care trebuie sa iti scrii mesajul ai un buton pe care scrie "Manage attachements", dupa ce apesi pe acel buton se va deschide o mica fereastra. De acolo selectezi locul de unde sa iti ia pozele..... de aici zic ca te descurci. |
ms mult babele adica daciile da sunt bine veniti si alti vineri seara la ora 5 la interex fostul spar
si noi am vrut sa venim o data la voi la intalnire numai noi suntem toti cu daci nu [prea avem ce arata mare lucru |
E vorba de comunitate nu e vorba de masina. Conteaza si masina dar pasiunea e mai importanta. Eu cand mi-am luat permisul aveam oltcit si ieseam la fel de des ca si acuma.
PS: Incearca sa nu mai faci posturi duble. Incearca sa iti pui gandurile intr-un post iar daca ai uitat ceva foloseste functia "Edit". |
Quote:
Chiar asa Vali, de ce sa nu se reuneasca gastile. Nu conteaza masina. ps. vineri e festivalul de satira si umor... sper sa pot ajunge si la intalnire, va caut eu |
ms vali-tgm si scuze pt posturi va asteptam vineri sper sa fim destul de multi pa si bafta
|
5 Attachment(s)
Salutare fratzilor am fost si eu mmiercuri cu baietzi la interex am fost la prima intalnire da sper k de akuma inkolo o sa ma dukmai des....mie mi-a placut foarte mult,pacat k am fost putzini :D
|
vin si yo maine la Interex la 5:D
|
AZi la 5 atuncia!!!!Haidetz k ne vedem acolo:>
|
sa speram ca ne lasa ploaia in pace sa ne adunam
|
daca inca ploua la 5, amanam intalnirea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning