![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Mai vezi un S8 V10 pe Copou ... cu numere de Germania ...
|
17 Attachment(s)
Azi pe la 6 fara 10 in fata la Sei Bela in Tudor era S8'ul dar de unde loc de parcare acolo...nu am reusit sa fac poze :sad:,macar l-am vazut :lol:!Pe la Teatru pe acolo pe Stefan era un M5 cel putina asa scria...dar nu l-am prins nici pe asta decat in mers.Peste cateva minute am vazut un F430 pe Stefan,nu am avzut ce numere avea,eram intr-un magazin.Cu putin noroc am gasit parcat Cayenne'ul GTS.In parcare la Kauflandul din pacurari un XF :lol:. Daca reuseam sa prind si S8'ul...e..mai sunt zile.
|
Ferrari-ul e cu nr rosii de Bucuresti
pe copou am vazut in seara asta un jeepan ... nr de Moldova dar nu mi'am dat seama ce e ... IMENS ... nu se mai termina. |
Este un Lexus si nu e chiar atat de imens!Tot forumul stie ca ferrari'ul are numere rosii de Bucuresti.
|
din e 36 cu kit sport "fundu' jos" mi s'a parut imens ...
|
2 Attachment(s)
despre s8-ul acesta vorbiti?
|
nu, despre Lexus... avea dreptate colegu'
l'am mai vazut si aseara, de data asta mai de aproape. |
Quote:
|
Ferrari-ul e cu nr rosii de Bucuresti
Ferrari-ul e de la mine din cartier (popas pacurari) stateam intro seara la o tigara mai multi .. si deodata coboara un Toyoya Land Cruiser urmat de un s8 si in cele din urma Ferrari-ul .. :shock: e al patronului din "El Divino" a fostului "Rosu$Negru" .. a mai fost postat de mine dar era cu numere de Germania parca |
Am vazut azi un Mustang gir, cred ca era de Belgia pe la Ciric!Azi cand veneam de la scoala pe la 3 jumate era in Piata Unirii un Bentley Continental GTC albastru care a fost postat cu cateva pagini in urma,de Bucuresti...am venit acasa si am adormit ca bou si mam trezit pe la 7...de unde sa mai gasesti Bentley...!Rugativa sa vina soarele,sa vin si eu cu surpriza!
|
stie cinva ceva de un Capri mk1 galben ? pe unde sta ceva de genu ?
off topic ..limuzina ...esti emo ? |
Nu...Doamne fereste de ce sa fiu emo?De ce intrebi asta...?
|
Limuzina, daca iti plac Ferrari-urile vin'o si tu pe 27 in parcarea de la Providenta. ;) O sa'ti placa8)
|
4 Attachment(s)
Nu prea cred ca este S8 (era azi la Carrefour)...Jaguarul ala nu e chiar atat de tare,da na...!
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning