![]() |
Re: Intalniri...
Buna!!:D Sunt noi pe aici,am doar 14 ani si sunt pasionat de masini:-).As vrea sa va cunosc pe toti cand mai faceti o intalnire ceva:D.Bafta
|
dak o sa fie,o sa se anunte pe forum.dar slabe sanse sa intelnesti pe toti intr-o singura intalnire :P
|
Ms inca odata:-)
|
///sEBY iti sustin ideea cu intalnirea ... si eu vreau sa ii cunosc ... in special pe Simi , Espi , oliver .... :D :D
|
Cand se face vin sigur8)
|
si eu vreau sa ii cunosc pe simi si espinoza ca pe oliver il stiu k e colegul meu de banca
|
Sambata .. cine are loc in masina sa ma duca si pe mine la Salcea ??
Espi ... u cu cine te duci ? |
Deci ... vad cu nu are nimeni loc ... sau nu vrea nimeni sa ma ia .... oricum MS mult ...nu am sa mor daca nu merg la SV ... :) ...dar na ... sau credeti ca asa moca mergeam ?? ... puneam si eu bani pt benzina ... :) dar de dus incolo ... puneam eu benzina ... :) ... oricum .... MERCI FAIN ... la toti
|
:))) saracutzu...luati mai baiatul...
|
auzi WaZy...dak faci un plin la alfeta lu' simi...te laum cu noi ...si dus si intors :D da nu mai spui la nimeni..ramne intre noi :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
ESPinoza da accept la id asta me_the_50rapper.multumesc:-)
|
Baieti hai stabilim plecarea catre Suceava:)
- in primu rand care merge sambata , avand in vedere ca e aproape suceava eu zic sa mergem si sambata si duminica pt. ca o sa fie frumos , dupa oraru lui kamikazee ar trebui sa ne intalnim pe la ora 11 - ( la poligonu ACR ) - pana la 12 sa fim acolo si vedem noi care e treaba -in al doilea rand , care are posibilitatea sa meraga , ar fi pacat mare sa rateze cursa de duminica , tot asa dupa oraru lui kamikazee pe la 11- ar trebui sa ne intalnim ( la poligonul ACR ) - si deacolo vedem noi care e treaba - -in al treilea rand sa ridice mana sus ala care isi anunta prezenta cu siguranta |
Eu vin singur , daca e nevoie si pe jos.
P.S: oliver duminica plecam la 10, cursa incepe cel tarziu la 11. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning