![]() |
Re: dacia mea
Salut.Iti spun sincer ... am crezut prima data ca o sa vad o decapotabila.Sau ceva f.ciudat.(gen ce face Leepu si Bernie @ Londra la Chop Shop.)
Ma bucur ca ai revenit pe calea "normala" a lucrurilor. Stam in aceeasi oala.Stai pe banii tai.Nu vrei sa bagi nush cati bani in masina , e ok.Si eu fac la fel.Dar inainte sa cumpar ceva intreb de multe ori , si cer pareri.Stii de ce?Ca sa nu se lege genul de oameni "Smith , Razak etc..." (imi permit sa va numesc ca mai schimbam 2 vorbe) care totusi au o maturitate , si au vazut multe masini.Nu te subestimez, sa nu crezi asta.Ai 20 de ani.Multi inainte.Dar gandeste-te ca nici unul idntre noi nu iti vrea raul pe acest forum.Eu as vrea ca masina ta sa fie ceea mai frumoasa dacie din BH.Dar daca nu ceri pareri si faturi , eu nu am de unde sa stiu ca planuiesti ... si daca stiu si cred ca o sa iasa cegva urat te avertizez.Ca sa nu ajungi de rasul lumii.De asta e un forum (gen 4tuning ) oamenii schimba pareri sfaturi ... . Daca eu nu intrebam niste chestii la golful meu ajungea kitch.Aveam eleron ditamai pe luneta spate , si mutle chestii care o dadeau in kitch , cu flacari pe capota si tot felu d etiganii.De asta iti spun ca intreaba`ne si ai sa vezi ca o sa ai o masina f.frumoasa.Cand te pot ajuta, nu ezita sa`mi spui.Te ajut cu ceea mai mare placere.Salut. |
ma pregateam sa te iau pe messenger tare :D bine ca am avut rabdare sa citesc ce ai scris :D
|
ms zib3r...:D..o sa tzin cont de sfaturi....si poate mai schimbam o vorba si live...daca vrei....noi facem o "intrunire a daciistilor" in fiecare duminika.....in parcarea de la Vulturu Negru....daca ai chef....join us:D
|
o sa urmeze una mare surpriza pt voi....
unii au vazut ceva poze..... dar nu au vazut tot:X |
si eu le-am vazut:lol:
|
:X:X:X ...manance-te viermii ce m-ai speriat :)))))
|
poze noi cumva ?;)
|
cat de curand:D:X
|
asteptam!!!:-)
|
ember pune poze cu spoileru sa vada lumea.. :D :P
|
poate e secret de stat :lol:
|
lasa ca pun eu
|
l-am vazut live.... D: :P:shock::-P:twisted e marfa rau de tot trebuie sa scot si eu niste poze dupa telefon si sa le pun aici.. :D
|
nu pui tu nika...stiu io dc......o sa pun cand ii gata vopsit....o sa fac la fel cum am facut si cu bordul.....ca dupa aia iara o sa zica lumea ca am facut kitch..si din alea....asteptatzi fratzilor....ca o sa fie bine ;)
spoilerul este plin.....facut cu fibra de sticla...kit...finisaj....spritzkit....si urmeaza vopsirea :D;) asa ca ...avetzi rabdare:X |
oricum....nimeni nu are pzoe cu el finiat complet.......asa ca degeaba va arat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning