Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

Norby89 13-06-08 00:10

Re: dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare

nu mai e showu in Oradea. s-a anulat.

OpReA 16-06-08 18:52

deci...vii pe 20 la romexpo?:)) acum...lom fiecare eveniment in parte:D
dak nu vii/veniti...macar nishte poze cu stadiul actual al masinii

Norby89 17-06-08 13:16

chiar ca!! Vrem POZE !!! ce-i asa greu ? :)) :lol::lol:

marcmarian 17-06-08 19:51

nu am avut prea multe interventii dar vreau sa spun si eu despre acest Roby ca nu-i mai ajunge nimeni la nas

marcmarian 17-06-08 20:09

vad ca foarte multa lume asteapta interiorul,dar spre dezamagirea multora nu veti mai vedea poze pt.ca mie ca si proprietar mi rusine in ce hal a ajuns aceasta masina care nu pana de mult a fost o masina frumoasa.Nu intru in amanunte,pt. ca ar fii foarte multe de spus despre acest roby care acum cateva luni spunea ca nimeni in tara nu poate face asa ceva,si a avut dreptate.Masina a ramas functionala70
% are 8 luni de stationare,nu este gata nici acum,fibra se umfla la interior, la fel la exterior,am cheltuit aproape 100.000.000,etc. etc.maine cer factura si il voi da in judecata.

Geox` 17-06-08 20:17

Naspa:sad:Si noi care asteptam pozele cu masina gata terminata:lol:credeam ca ne va face o surpriza si va pune masina terminata:???:

Co5m1n eXtreme 17-06-08 20:33

F nasol frate .... imi pare rau sa aud asta :|

marcmarian 17-06-08 20:43

imi pare foarte rau ca se termina asa povestea acestei masini eu am vrut sa fie un proiect unic in tara,dar am dat de oameni care nu prea stiu sa aprecieze eforturile financiare ale unui client care a avut incredere si ia dat masina sa mearga la Bucuresti si Constanta sa-si faca reclama firmei.mai mult a avut curajul sa-mi si ceara bani de benzina.Acesta este Roby cel viteaz din Baia Mare.Stiu ca am fost rau dar am cedat nervos,iar meritul il are pe deplin.Oricum raman deschis proiectului pentru ca este mult de lucru ,vreau sa refac interiorul si partea mecanica si sper ca undeva in tara sa fie o firma serioasa pentru ca la noi lucrurile sant foarte clare.

marcmarian 17-06-08 20:53

si pe oala in care am fost sa se puna capacul,vreau sa-i avertizez pe cei care vin din tara cu masina sa se uite la kilometrajul masinii pt. ca lucrarile mari sant de fapt masini de serviciu si foarte tarziu se baga in lucru.

tuner_cata_05 17-06-08 22:45

Imi pare rau s-a aud asa ceva despre interiorul masini...pacat:|:-(
Cat despre Roby...in general lucra foarte bine...nu stiu ce s-a intamplat acum...:???::???::???:

quick_silver 17-06-08 23:41

deci citesc a3a oara ce a scris propietaru masinii si... numi vine sa cred :???: :shock:

Cristi_XP 18-06-08 02:54

Quote:

Originally Posted by tuner_cata_05 (Post 1597451)
Cat despre Roby...in general lucra foarte bine...nu stiu ce s-a intamplat acum...:???::???::???:

ce sa se intample...asta se intampla cand ai foarte mult de lucru .Este genu de om tipicar,care are o atentie sporita la detalii,lucru ce face ca lucrarea sa dureze mai mult.Bineinteles cand incep presiunile/termene limita tot se da peste cap,si se duce dracu toata munca.

reddish 18-06-08 12:57

Asta e Adevaratul Roby din Baia Mare. Ma bucur ca in sfarsit toata lumea poate sa vada adevaratul lui caracter si Nu Mai Lasati Pe Nimeni Sa Isi Dea Masina Pe Mana Lui. Chestia cu Kilometrajul e foarte adevarata, am mai auzit-o si la altii. Ii place sa isi bata joc de clienti. Nu Va Ma Lasati Pacaliti , Internetul Creeaza Ocazia Unor Personalitati False.

reddish 18-06-08 13:08

Quote:

Originally Posted by tuner_cata_05 (Post 1597451)

stiu eu ce s-a intamplat, dar multi nu vor sa inteleaga nici acum. Toata firma a fost si este dusa in spate de Remus, omul care lucreaza mult si bine si nu are timp sa se mai si laude pe internet. daca cineva lucreaza bine, nu e Roby acela. Se vede bine ca acesta e un proiect 100% roby fara Remus. rezultatul? dezastru.
ii cunosc pe amandoi.
cu respect.

dogy_10 18-06-08 15:51

si uite asa inca o legenda (loganul alb) se destrama

All times are GMT +2. The time now is 17:45.

- Copyright 2026 4Tuning