![]() |
Re: O noua dacie !
Cer si eu o parere si sper sa gasesc raspuns :
Teoretic daca nu as vrea sa ma complic si in lupele care le detin merg tot cu becurile de Dacie este posibil sa nu bata bine , sa fie dezastru total ? Deocamdata investesc in alte piese si un kit xenon iese din discutie si stiu ca ma grabesc dar as vrea sa termin si farurile. Poate cineva a facut experimentul asta si poate sa imi dea un raspuns cat mai precis ! Bafta tuturor o seara faina ! |
3 Attachment(s)
Astazi a fost o zii productiva , mi-am achizitionat un pistol de sablat care merge incet dar face servici ireprosabil si am confectionat o cutie pentru vacum , pentru pexiglas ( pentru faruri ) deci rezultatele vor fii pe masura.
Bafta tuturor ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pana la urma ce faci,pui lupele cu becuri halogen sau xenon? |
3 Attachment(s)
Astazi primul test , cutia de vid a functionat perfect , forma iese insa nu e perfect deci maine urmeaza un nou set de teste ! Tot apar niste punctulete , nu foarte multe dar nu imi plac .
|
daca iasa bine,ma abonez si eu la un set!
|
o sa iasa perfect , problema era din material : ATENTIE PLEXIGASUL DIN DEDEMAN SAU PRAKTIKER NU ESTE BUN PENTRU ASA CEVA. Saptamana care vine primesc materie prima si vorbim, oricum repet va fii un pret mai mult decat decent.
|
o intrebare,daca faci direct peste sticla de far,nu iasa mai mare decat aceasta?
Ai incercat sa asezi una pe far,sa vezi cum vine? |
1 Attachment(s)
Quote:
Bafta o seara faina ! |
3 Attachment(s)
Cum spuneam continuam sa achizitionam piese si urmeaza multe upgrade-uri !
|
doar 1 disc si 1 etrier pe punte? si bara de torsiune e de dacie,nu? ca pare cam subtire.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning