![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
Stie careva ceva de accidentul de ieri de la Cristur? Era o coloana lunga de masini incepand de la Macon pana pe la Salamanca.
|
Am auzit ca ar fi calcat un tembel o femeie pe trecerea de pietoni ...mai multe nu stiu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Acuma seara pe la 2 veneam de la Deva si un tip cu un Megane modelul vechi cred a lovit o teava de gaz chiar la intersectia cu Nandru.. a ars pana la tabla masina.
|
Quote:
|
astazi pe la ora 11 jumate la pestis......un accident nasol.....o solenta s-a lovit forntal de un nissan primera.....aveti ceva amanunte?
|
Nu stiu nimica ,in schimb luni dimineata pe la 8, la capatul Maconului ,dupa curba,o Alfa 156 era intre doi stalpi si urme de franare.
|
Si eu am vazut-o aia, statea pe sant
|
Quote:
|
Scrie in presa de azi,Soneza care facea Deva-Hunedoara piraterie a intrat in Primera care venea dinspre Hunedoara,insa se omite ca "piratu' " incerca sa evite un TIR iesit imprudent pe drum,ghinion,oricum raniti minor ,fara victime.
|
azi-noapte intre orele 9 - 10:30 am fost blocat in trafic la plus... un pietont care a trecut strada neregulametar a fost lovit de o masina (golf 4 cred) si din pacate a murit. din cate am auzit accidentul a fost asa de puternic incat i-a imprastiat creierii pe drum. politie cat cuprinde, ambulanta etc. soferu a ajuns la spitalu deva in stare de soc, si din pacate tot el trebuie sa traga pentru figura...
|
doamne fereste...saper sa nu avem evenimente deastea....
|
Tragicul accident s-a produs īn jurul orei 21.10, pe Calea Zarandului. „Conducătorul unui autoturism VW Golf, Alin V., de 19 ani, din comuna Şoimuş, a surprins şi accidentat mortal pe Alexandru G., de 55 ani, care se afla a traversat strada prin loc nemarcat şi fără să se asigure”, a declarat purtătorul de cuvānt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu. Din cauza accidentului, circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră, traficul fiind deviat prin oraş.
Hunedoara Expres |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning