Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - DGH Fra///M (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/31937-e30-dgh-fra.html)

steffan 19-05-08 00:11

Re: E30 - DGH Fra///M

Quote:

Originally Posted by quze (Post 1540494)
Numai romanii mai pot sa intrebe asa ceva , de cand stau pe forumuri pe afara n-am vazut asa intrebare !!!!

poate pt ca la noi nu sunt salariile de afara, si avem cel mai ridicat pret al benzinei raportat la salariul mediu pe economie din intreaga UE

Claudiu.aka.Clappy 19-05-08 00:14

nu pot sa zic nimic mai mult decat ..WOW... am ramas socat ... :| ... !!! Absolut Fantastic... !!!!!!! ...!!!

alex_bmw 19-05-08 00:22

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1540438)
exagerezi putin cu ferrari,eu daca eram in locul lui,un pusti de 18 ani nici nu imi pasa.azi am fost la craiova si nu a vrut nimeni sa se dea cu mine....

frate e VIS masina ! sunt baiatu care am fost in masina cu WSM in drum spre PIC
si am si eu o mare nelamurire .....De ce ati ales craiova in locul clujului ??? cea mai proasta organizare aici este...si in plus incidentu de azi .....GRAV de tot...oricum respect maxim pt tine !

D G H 19-05-08 00:25

am aflat de cluj sambata seara la 22.00,prea tarziu,singurul lucru de care imi pare rau e ca nu a vrut nimeni sa se dea cu mine

Daxter 19-05-08 00:35

super tare, sa te duci sa te rogi de ei sa se dea cu tine, si sa nu se bage nici unu, e funny :D

Cataaa_ 19-05-08 00:39

:)) nasi pai la ce ai sub capota , nu prea ai concurenta deocamdata...
stateam azi intre dgh si txa si credeam ca visez...
asa masini nu vad prea des :P va cam incurcai cand plecarati , vruiam sa mai stati ca sa ma minunez si eu

87 POU 19-05-08 00:50

Felicitari pentru masina,pentru rezultatele care s-au vazut pana acum, si in special pentru MUNCA depusa,care nu poate fi evaluata in nici un fel.
Stiu ce inseamna (daca nu tot macar pe jumatate) munca la un asemenea proiect.Lucrez de vreo o luna si ceva impreuna cu Dany LAF la masina lui,pe care am pus V8 si in unele momente ajungeam sa ni se ia de el.Ne gandeam k nu merita k o sa luam bataie de la turbo,dar pasiunea ne-a ajutat sa mergem mai departe!!
Imi cer scuze de off topic si va urez succes in continuare!!!!
PS: WRT-Shark,daca esti cine stiu eu,dupa parerea mea esti cel mai tare in domeniu asta.respect!
sunt baiatu cu care venea dany LAF pe la garaj pe la bobocica.

GTA 19-05-08 01:32

Quote:

Originally Posted by 87 POU (Post 1540561)
PS: WRT-Shark,daca esti cine stiu eu,dupa parerea mea esti cel mai tare in domeniu asta.respect!
.

El este si intradevar face foarte bine ceea ce face....keep up the good work Cristi.

vizu 19-05-08 01:39

nu pot sa zic nimic.....cred k de masina asta ...sau cel putin de senzatia pe care ti-o ofera poti sa de indragostesti la fel ca de o femeie....eu sunt nou pe aici nu prea cunosc pe nimeni pe forum dar am urmarit topicul de la inceput....respect pt cei care au muncit la el si succes in continuare:D

Alex_55 19-05-08 01:43

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1540424)
ai dreptate.. asta este o palma data celor "de bani gata" ce isi cumpara ferrari, lamborghini etc... eu in locul celui cu ferrari a 2-a zii o vindeam si le aratam si celor de la firma ce masina au scos.. o masina veche de 20 ani de aproape 10 ori mai ieftina sa imi dea asemenea clasa..

eu cred ca tu nu prea esti sanatos ! vorbesti sa nu adormi ? :))

vizu 19-05-08 01:46

poate ca steffan a exagerat cand a zis sa o vinzi...dar oricum daca esti batut de o masina ca asta trebuie sa arati respect pentru ca acolo s-a muncit mult sa se ajunga la aceste rezultate...

Alex_55 19-05-08 01:50

Quote:

Originally Posted by vizu (Post 1540630)
poate ca steffan a exagerat cand a zis sa o vinzi...dar oricum daca esti batut de o masina ca asta trebuie sa arati respect pentru ca acolo s-a muncit mult sa se ajunga la aceste rezultate...

pai si de unde s-a ajuns la concluzia ca baiatul cu ferrari nu il respecta ?

ferrari este ferrari ... poate sa-l bata si un trabant si tot degeaba

in fine nu are rost sa exagerati in halul asta FELICITARI DGH pt masina !!!

blazeyblaze 19-05-08 01:54

mama poate vine nebunu ala cu polo w12 pe fata si vr6 pe spate....ii faceti si aluia osanale? nu mai exagerati frate....normal ca l-a batut pentru ca e altceva
e o masina lucrata in draci si are si raport greutate putere mai bun decat al ferrariului

Byba 19-05-08 02:40

Pai Nasi cine a castigat atunci la grupa ta?la cine e trofeul de la Craiova?

dydy-andrey 19-05-08 08:47

lui TXA i-au luat permisu`? pacat :(

si DGH, nu au vrut nici cele 2 subaru si nici EVO`urile??

da parca te-ai dus odata singur si ziceai ce e avion:weirdface:woowoo: BARVO !:evil_laug

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning