Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 27-06-07 18:46

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 969979)
Cum adik nu mai e??oricum parerea mea k Quattro-ul va iesi demential

Nu il mai are ...dar vrea sa isi ia altul sa il faca ...long story...cat despre Audi si eu sunt curios sa vad ce va iesii ...eu stiu mai multe dar nu pot divulga ...vedem la final...si apropo de revista ....a aparut deja in nr.6 de la 4 Tuning Audi-le ...la editorialul cu intalnirea de la Piatra din februarie ;)
Poti veni Vineri de vrei ...si ia ap foto cu tine ...pt poze ...

Nartik 27-06-07 18:50

Stiu k am vazut revista k o am era intr-un colt pe o remorca si mz pt. invitatie si am sa incerc sa o onorez cu placere;)

buddy_lexx 27-06-07 21:01

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 969962)
Peugeotul nu mai e dar ...o sa fie altul ..si o sa mai treaca un timp pana ce o s le termine ...dar...tuning takes time :)

ai uitat un aspect... "tuning takes time and MONEY"

Ali_ump 28-06-07 15:25

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 970237)
ai uitat un aspect... "tuning takes time and MONEY"

eeee ...detaliii:lol: ....are deja multe din partile care vin schimbate pe masina...dar mai trebuiesc multe ...asa ca da ...mai trebe si MONEY:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 968137)
salut eu am ajuns in tara de 3 zile incotinu ma plib cu masinuta mea da inca nu mam intalnit cu mai mineni adica doar cu "ciprian bal" ne vedem vineri sa va cunosc si io bafta "da am vazut foarte multe masini cu stikere de la 4tuning"

Te asteptam Vineri ...la ora 21:00 la intalnire ...da spune-ne ce masina ai ..ca sa stim daca te vedem prin oras :rolleyes2

EDC_cip 28-06-07 23:00

lasa ca ai sa vezi u maine nare rost sa mai postez acuma :D

Ali_ump 29-06-07 12:12

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 972201)
lasa ca ai sa vezi u maine nare rost sa mai postez acuma :D

Pai de abia astept...ca am observat ca nu ai pus nici o poza cu masina de cand esti pe forum ...dar stiu ca ai un ford ...si e posibil sa-l fi vaz prin oras...:D

EDC_cip 29-06-07 15:10

nop e un beit renault :)

las ca ne vedem diseara si sper sa tina vremea

buddy_lexx 29-06-07 15:35

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 973211)
las ca ne vedem diseara si sper sa tina vremea

ba cip...ne intalnim acolo e bine? k am nijte treaba... ! hai noroace! :):)
P.S ti`ai spalat masina???:D:D:D

EDC_cip 29-06-07 15:52

ok ne vedem acolo bafta

buddy_lexx 29-06-07 16:06

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 973289)
ok ne vedem acolo bafta

wa...mai lasa si u masina aia... parca ar fi taxiu.. vrei sa recuperezi timpu in kare n`ai condus??:D:D:D

EDC_cip 30-06-07 00:34

:))))))))))) ee si u ce sa fac ma distrez si apropo a fost sucarel la intalnire deocamdata "noi am continuat la 1 mai au facut show un matiz si o nova :)"

mariusD 30-06-07 12:37

ce o fost ieri?:D

Ali_ump 30-06-07 13:49

Nu o fost prea multa lumea ...o fost si frig ...o plouat dar am fost cativa ....
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 973301)
wa...mai lasa si u masina aia... parca ar fi taxiu.. vrei sa recuperezi timpu in kare n`ai condus??:D:D:D

Sunt ofticat pe tine sa stii...de ce nu ai venit aseara ..eram toti acolo te chemat sa stai cu noi si tu nu vrei....ce treaba e asta?

buddy_lexx 30-06-07 13:53

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 974488)
Nu o fost prea multa lumea ...o fost si frig ...o plouat dar am fost cativa ....

Sunt ofticat pe tine sa stii...de ce nu ai venit aseara ..eram toti acolo te chemat sa stai cu noi si tu nu vrei....ce treaba e asta?

da eu sa mor daca te`am vazut..! l`am vaz pe cristi si pe ciprian... si ink pe 2 care nu`i cunosc... sry then... n`am fac cu intentie.doar k pur si simplu nu te`am vazut..

oricum...de vinerea viitoare am sa vin..k scap de bac... in sf.. cu greu..dar o sa scap ..

EDC_cip 30-06-07 14:15

mergem amandoi budyy :P

All times are GMT +2. The time now is 02:58.

- Copyright 2026 4Tuning