![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo
Quote:
|
iti trece gandu cu investitia cand vezi satisfactia :) multa bafta in continuare!
|
1 Attachment(s)
La joaca printre mormane.....pana nu se finalizeaza lucrarea pe strada.....nu pot sa scot masina...
|
Parca tu cautai asa ceva, vazusem pe mess :
https://forum.4tuning.ro/481-anunturi...-michelin.html Cat despre sant, pe mine ma blocase o data in garaj. Ei stateau bine mersi si dormeau langa garaj si am vb cu seful de echipa, logic cel mai mare lenes/betiv dintre ei si i-am zis ca daca nu-mi astupa santul sau sa puna ceva peste sa pot sa trec ii fac reclamatii si ii dau si in judecata pentru ca m-au blocat si nici n-au anuntat o lucrare cu cateva zile inainte, fiind obligati sa-mi lipeasca pe poarta/masina :))) In 5 minute am plecat cu masina |
Quote:
|
Michelin (renault, dacia) au ceva in comun:D
|
In nici un caz Montana Rally, sunt vechi.
|
Montana rally nu se mai fac de mult timp,nu ca ar fi fost vreo grozavie cand se fabricau si mai mult ca sigur cauciucul este batran/tare...
|
Merci pt sfaturi.....deci Montana cam ies din discutie.....raman yokohama....si michelin.......mai mult ca sigur o sa aleg yokohama......oricum acum mai am o mare dilema in privinta ambreajului....care sper sa tina.....desi nu cred.Imi facuse niste figuri la cursa anterioara...si la drumul spre casa....in treapta 4 si 5 cand calcam mai tare.....dadea niste patinaje ......mici....dar e un semn.
|
1 Attachment(s)
Dupa ce am dezgropat masina din mormane....ii mai trebuia o tencuiala
|
mama eu i-as taia pe aia in locu tau...
|
1 Attachment(s)
Driving on gravel....
|