Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs de tuning virtual (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3030-concurs-tuning-virtual.html)

GolfuletzS 06-04-05 20:50

mersi mersi :D

hai ca ma duc la meci

Bafta!!! :lol:

lancerEvo 06-04-05 21:32

hehe ce lucra lumea pe aici....ma intorc eu... :lol:

XSW 07-04-05 01:11

1 Attachment(s)
Din lipsa de timp nu pot elabora honda asta, daca imi mai fac ceva timp liber maine o sa vad ce-i mai fac. La tuning .. fiecare cu gustu lui si la genu asta de masina eu nu am vrut sa-i pun stickers, eleroane si alte treburi. Noroc !

PS : O vopsea mai cool cand am timp, momentan ma multumeste culoarea
PPS : Stiu ca am chestii nefinisate (eg. oglinda care trebe alta ...) dar astea next time

EvLSant0S 07-04-05 23:20

2 Attachment(s)
:shock: Lambo

EvLSant0S 07-04-05 23:37

1 Attachment(s)
cateva nimicuri \"reparate\" ...
haida` cu criticile... gasiti defectele sa le repar..
mersi

criss 08-04-05 06:49

Santos,partea din fatza parca e facuta in paint,nu se reflecta lumina pe fatza masinii,fa ceva umbre la picioarele muierilor,si aia cu tzatzele goale ii cam handicapata :lol:

tng 08-04-05 13:36

Santos: iti zic doar ce nu-mi place,ok?
Deci: e pre` aglomerat cu atatea fete ,una (cea din masina) zic eu ca era destul.
Culoarea masinii e tare misto dar se vede cam auirea,nu pre` pare deloc reala.. :roll:
In rest e ok.

EvLSant0S 08-04-05 14:05

well , dupa cum vedetzi i-am scos farurile , initial vroiam sa pun altele insa... din cauza faptului ca nu am gasit Altele :D am lasat`o asa....
are faruri escamotabile :D :)
stiu ca e cam fake culoarea in fatza.. e fake ca am dat ca.. romanu .. peste... puteam s`o fac mai subtil ..

nush de ce m-a mancat in cur so pun si pe a treia pasarica (aia din spate) stiu ca e cam handicapata...
acum.. nu prea mai pot so scot.. sau .. pot da mie lene :)
sper ca va place cat de cat

XSW 08-04-05 15:01

misto ideia, k lumea gagica care coboara, celelalte 2 (mai ales aia din dreapta) nu pastreaza proportiile (prea mignone hehe). Ce se mai aude cu battle ala la care m-ai provocat ? Sa stiu daca mai lucrez si eu la honda :P

cox 09-04-05 08:53

1 Attachment(s)
:arrow:

tng 09-04-05 09:15

Janta spate e cam deformata :roll: :D

EvLSant0S 09-04-05 12:43

pacat... pacat de jante.. culoarea si etc. erau super.. dar.. ai dat`o in bara cu jantele :(

200SX 09-04-05 13:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Janta spate e cam deformata :roll: :D

e puntea stramba :lol: roata e ok

EvLSant0S 09-04-05 14:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]misto ideia, k lumea gagica care coboara, celelalte 2 (mai ales aia din dreapta) nu pastreaza proportiile (prea mignone hehe). Ce se mai aude cu battle ala la care m-ai provocat ? Sa stiu daca mai lucrez si eu la honda :P

pana mea... dupa ce am vazut cu ce .. frumusete ai iesit...
nici nu`mi mai vine s`o fac.. ca stiu c`o fac degeaba.. dar.. te-am provocat s`o... cam tarziu sa dau inapoi..
revin cu poza in .. cateva ore

ba_lauru 09-04-05 15:48

as vrea sa stiu si eu daca aveti vreun program sau ceav cu care faceti tunnig-ul asta virtual??????????????????????????????????????????? ?????????????????????

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning