![]() |
mersi mersi :D
hai ca ma duc la meci Bafta!!! :lol: |
hehe ce lucra lumea pe aici....ma intorc eu... :lol:
|
1 Attachment(s)
Din lipsa de timp nu pot elabora honda asta, daca imi mai fac ceva timp liber maine o sa vad ce-i mai fac. La tuning .. fiecare cu gustu lui si la genu asta de masina eu nu am vrut sa-i pun stickers, eleroane si alte treburi. Noroc !
PS : O vopsea mai cool cand am timp, momentan ma multumeste culoarea PPS : Stiu ca am chestii nefinisate (eg. oglinda care trebe alta ...) dar astea next time |
2 Attachment(s)
:shock: Lambo
|
1 Attachment(s)
cateva nimicuri \"reparate\" ...
haida` cu criticile... gasiti defectele sa le repar.. mersi |
Santos,partea din fatza parca e facuta in paint,nu se reflecta lumina pe fatza masinii,fa ceva umbre la picioarele muierilor,si aia cu tzatzele goale ii cam handicapata :lol:
|
Santos: iti zic doar ce nu-mi place,ok?
Deci: e pre` aglomerat cu atatea fete ,una (cea din masina) zic eu ca era destul. Culoarea masinii e tare misto dar se vede cam auirea,nu pre` pare deloc reala.. :roll: In rest e ok. |
well , dupa cum vedetzi i-am scos farurile , initial vroiam sa pun altele insa... din cauza faptului ca nu am gasit Altele :D am lasat`o asa....
are faruri escamotabile :D :) stiu ca e cam fake culoarea in fatza.. e fake ca am dat ca.. romanu .. peste... puteam s`o fac mai subtil .. nush de ce m-a mancat in cur so pun si pe a treia pasarica (aia din spate) stiu ca e cam handicapata... acum.. nu prea mai pot so scot.. sau .. pot da mie lene :) sper ca va place cat de cat |
misto ideia, k lumea gagica care coboara, celelalte 2 (mai ales aia din dreapta) nu pastreaza proportiile (prea mignone hehe). Ce se mai aude cu battle ala la care m-ai provocat ? Sa stiu daca mai lucrez si eu la honda :P
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Janta spate e cam deformata :roll: :D
|
pacat... pacat de jante.. culoarea si etc. erau super.. dar.. ai dat`o in bara cu jantele :(
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nici nu`mi mai vine s`o fac.. ca stiu c`o fac degeaba.. dar.. te-am provocat s`o... cam tarziu sa dau inapoi.. revin cu poza in .. cateva ore |
as vrea sa stiu si eu daca aveti vreun program sau ceav cu care faceti tunnig-ul asta virtual??????????????????????????????????????????? ?????????????????????
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning