![]() |
Re: Fetelor le plac doar banii?!
multumim ptr iluminare...
|
prea sec trix =))))))))))))
ps: mai mult ca sigur nimeni nu va intelege ce spunem noi aici..dar e de ajuns ca stim noi =))) |
Quote:
|
frate pana si cele care gasesc altceva sunt sigur ca sunt foarte interesate de banii pe care ii ai...pentru ca daca esti sarac nu sta una langa tine...si oricum cand alta e atentia pe care o ai de la femei cand ai bani si alta cand nu ai...
exemplu clar sambata dupa ce am plecat de la service-ul unde e masina mea la care si lucrez, m-am dus sa manac ceva la un fastfood, unde ma mir ca nu m-au rugat sa ies de acolo la cum imi vorbea aia cand imi lua comanda dar cand am scos banii din buzunar sa ii achit se schimbase usor la fata mi-am luat comanda m-am asezat la o masa si am mancat...evident le-am auzit pe fete ce vorbeau...ca fata ai vazut ala cum e imbracat si chestii, in fine cand am plecat de acolo, tipa pe un ton mai blajin imi zice ca ma mai asteapta...imi uitasem sapca si a venit dupa mine si tocmai ma urcam in masina...alta decat cea din service, vine tipa la mine cica uite iti uitasei sapca si isi cere scuze ca nu a fost mai amabila cu mine...:D deci crede-maaaa banii conteaza indiferent ca ai sau nu ceva mai mult de oferit...(era sa uit eram murdar pe pantaloni si pe bluza de ulei de la masina) |
faza cu "si-a cerut scuze ca nu a fost mai amabila" e ciupercutza de la tine ;)
|
crezi ce vrei...sau poate am inteles eu gresit cand a zis "imi pare rau pentru mai devreme" dar in fine
|
adica ii pare rau ca te-a tratat ca pe un catel desi tu erai mare om cu bani in portofel nu? eu cam asa am inteles sa dea draq :) nush ce fata ar face chestia asta.una f proasta eventual
|
pai poate treci prin militari, vezi si tu ce doamne lucreaza la fast food-uri pe aici... crezi ca imi mai aduceam aminte chestia asta daca era o intamplare banala dar m-am simtit ciudat si mi s-a parut foarte aiurea, chiar mi s-a parut de postat aici...
|
Quote:
|
deoarece oamenii vin imbracati curat la masa...i s a parut aiurea sa te vada asa...:lol: e vorba de principii...
|
evident, crede-ma ca la mine a fost o mare intamplare ca eram asa dar acasa ma duceam degeaba ca ma intorceam iar...si ce naiba foamea era mare, deci nu era restaurant era un amarat de fastfood de cartier:D
|
stiu...dar fiecare vede treaba asta in felul lui...;)
|
fetele tin cont de bani si e ceva normal ca fiecare vrea o viatza buna...
|
sa ma vezi pe mine knd m-am dus la fast food, nu voiau sa-mi dea drumul inauntru, dar knd am scos portofelul si knd au vazut alea k nu incapea teancul d bani in el, m-a intrebat dak poate sa-mi faca si o m__ie k sa s scuze pt comportamentul avut anterior....
|
=====)))))))) hahaha
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning