![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Ce aere de superioritate mai aveti cate unii :lol:
Ps: atunci cand nu stii sa amesteci intaritorul cu rasina iti topeste spuma... Ps2: poti sa treci peste raspunsul meu... |
Quote:
|
macar nu duce bara la vopsit, sunt sigur ca fibra o sa se desprinda
|
de ce sa se desprinda ?
|
De bara :lol:
|
Quote:
On: Lasa se desprinde, o pui la loc :d Picatura ce lipeste nimic nimic nu dezlipeste |
facepalm !
|
Quote:
|
poti sa dezvolti ? macar sa stiu sa n-o mai fac la el :lol:
|
in primul rand trebuia matuita subrafata aia unde ai dat cu fibra...sau chiar sa inlaturi vopseaua de tot,iar spuma aia e ok acolo daca nu are cum sa faca alt suport peste care sa puna palsa de fibra cu rasina, si pana la urma din greseli invatam:)
|
o sa tina pentru ca a dat cu fibra pe ambele parti facand priza printre gaurele date in jurul locasului de proiector. intr-adevar putea sa matuiasca mai bine dar priza principala se face prin gaurele si mai bine de atat nu prea se putea.
am facut si eu o bara ceva gen numai ca am pus mult mai multa fibra (ca si suprafata) pentru ca era lovita intr-o parte si pana acum nu am avut probleme. |
intrebati unde vreti voi pe pamantul asta ce varianta este mai buna: aplicarea tip sandwich(cu gauri si rasina pe ambele parti) sau matuire cum spun altii...eu m-am ocupat de acea bara,unde este stratul subtire de fibra? am facut `n` lucrari in 4 ani de cand ma ocup cu asa ceva si nu mi s-a plans nimeni vreodata.
|
+1
cred ca este si singura |
te-ai pus urat pe ea ba :))) la primavara ne facem apariti undercover , ;;) si eu sunt asteptare dupa prelungirea pt bara fata dar ramane surprise :D problema e ca nu mai am rabdare
|
3 Attachment(s)
+ luminile la bord
o poza cu masina dupa multe drumuri si inca o vatianta de GTA San Adreas :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning