![]() |
Re: TM 24 ADY
Quote:
|
arata f bine jantele si sticlele alea si o sa arate si mai bine pe masina
|
ti`am vazut azi masina ... spre Mehala mergeai ... eram cu KRF ... arata bine masinuta ... sa o folosesti sanatos si fara incidente :D ...
|
Quote:
Multumesc de pareri... Quote:
|
Quote:
Iar la fel si jantele o sa ii dea bine cu ele, ii schimba mult designu masini .. ;) |
Quote:
|
cat ai dat la echilibrat??
|
Quote:
|
schumi .... azi eram cu KRF am trecut unu pe langa alt`u ... noi coboram pod`u de pe resitei ... si tu urma sa`l urci ... :P cand ti`ai pus toba pe masina ? ultima oara cand te`am vazult la biserica de la Mehala "parca" nu aveai ... sau ma insel ?
|
ceva poze cu achizitiile pe masina???
|
Quote:
Eu nu v-am vazut ca v-as fi salutat daca va vedeam.Toba am avut-o montata si data trecuta pe masina,atata ca acum face galagie mai mare :d Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
DACA NU TE SUPERI AI PUTEA SA DAI JOS HUSELE SI CAPACELE DE LA ROTI.MIE UNU NU IMI PLAC. IN REST E OK
DACA MERGI LA MUNTE ANSEAMNA CA E SEMENIC SI TRECI PRIN BOCSA POATE O SA VEZI MASINA MEA.EU STAU IN BOCSA Te rog nu mai scrie cu Caps Lock apasat si folosesti functia Edit ! |
Quote:
Am mers destul de des la Semenic in ultimii 3 ani,nu ti-a vazut masina prin Bocsa,dar cand mai trec o sa ma uit mai atent ( ca doara e lunga Bocsa,10km parca ) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning