![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
http://www.evenimentuldebotosani.ro/...ticol_id=28397 :paper::drunk:
|
Oooopsss...;)) ......Mother Fucker...
|
Quote:
|
Ai sa vezi cum te alearga pe trotuare cu BMW-Ul:))
|
Quote:
astea is 740 D , cred ca is disel :-/ |
ti-am zis eu baloo .. :D
|
bine ai revenit pe strazi baloo :D ai acelasi motor/cutie ?
|
Quote:
Ce fel de autoutilitare produce BMW? |
la astia poate sa le dea si m5 ca doar pe linie dreapta pot sa faca ceva cu el,in oras ei abia se invart cu loganu care e destul de mic in comparatie cu 5-u,iar iarna nu ii vad deloc bine.
|
Quote:
Am gasit si pe forum... https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/93649-bmw-m5-ute-camioneta-bavareza.html |
vor avea tractiune integrala bmw-urile...la bucuresti asa au :lol:....ms sper sa raman pe strazi sa nu mai am prbl cu ea...aceleasi...doar ca trage mult mai bine si mai tare :lol:
|
stau si ma intreb oare cat o sa plateasca pt un bmw de care vor ei daca pt un logan au platit cica 40.000 de euro :) sau 70.000 nici numai stiu , am vazut pe la televizor
|
revin ca am vazut acuma la stiri. 11600 euro un logan la care se adauga 50.000 euro dotarile :)) de rasu curcilor, scump tare un girofar.
si cea mai tare. tot la politie o autoulitara mercedes cu tot cu dotari a costat 674000 DE EURO! e mai dotat ca un maybach dracia aia de duba :))))))))))))) |
mda..chiar mainainte vazusem reclama, cel mai scump maybach si ultimul iesit de fapt, 600.000 euro.. iti inchipui ce tare e duba aia :)) toate ca toate... da un poker cand mai bagam ? :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning