Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Oltcit vs. Dacia (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2368-oltcit-vs-dacia.html)

SPORT 24-02-05 18:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
:lol:

Ce-ai vrea frate? Sa-ti aduc devizele de la vanzari ? Sa fac sondaje de opinie ? Ce-ti spun eu mult mai credibil decat \"jante facute special pentru Dacia\".

Hai s-o lasam balta, ca poate se creaza si \"Secta <<Daciotilor>>\" :lol:

hai sa luam daciile anilor '80....94'' pe care cred ca le cunoastem cu totii si tot sunt mai multe fata de olcit.Nu cred ca regimul ceausist a interzis achizitionarea de olcituri.Corect? :P

pauladrian 24-02-05 18:22

eu ma retrag pentru ca discutia noastra o ia razna spre un off topic. :cry:
si apropo de ce se vindea mai mult :?:
pentru ca era o masina de familie cu patru usi,unde baga mana la motor orice cacanar si se credea bun mecanic.o masina cat se poate de simpla.un aparat de mers pe drum in care nu ploua si incapeau mai multi ghiolbani decat in oltcit :roll: poate se vindea bine caci, apa,aerul si fraerul nu se termina niciodata. :lol:
cred ca si azi mai poti pacali pe cineva cu asa o coaja.si vezi omul cu putini bani nu are de ales.ca sa cumpere una de afara ieftina si buna nu e posibil.legea lui peste. :roll:
dar bine ca jafurile alea de acolo inmatriculate au unele pret doar ca sunt inmatriculate si afara e plin de masini mult mai bune.
vor sa imbunatateasca parcul auto din ro cu forta. nu se gandesc la salariul mediu de acolo si la omul de rand ci doar cum sa-si umple ei burtile alea mari.
scuze de off topic :shock:

SPORT 24-02-05 18:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pauladrian\"
eu ma retrag pentru ca discutia noastra o ia razna spre un off topic. :cry:
si apropo de ce se vindea mai mult :?:
pentru ca era o masina de familie cu patru usi,unde baga mana la motor orice cacanar si se credea bun mecanic.o masina cat se poate de simpla.un aparat de mers pe drum in care nu ploua si incapeau mai multi ghiolbani decat in oltcit :roll: poate se vindea bine caci, apa,aerul si fraerul nu se termina niciodata. :lol:
cred ca si azi mai poti pacali pe cineva cu asa o coaja.si vezi omul cu putini bani nu are de ales.ca sa cumpere una de afara ieftina si buna nu e posibil.legea lui peste. :roll:
dar bine ca jafurile alea de acolo inmatriculate au unele pret doar ca sunt inmatriculate si afara e plin de masini mult mai bune.
vor sa imbunatateasca parcul auto din ro cu forta. nu se gandesc la salariul mediu de acolo si la omul de rand ci doar cum sa-si umple ei burtile alea mari.
scuze de off topic :shock:

asta este un offtopic dar este despre acest ''vs'' ,oricum ai ocolit raspunsul si stiu de ce :lol: ,nici nu incape discutia despre faptul ca in afara sunt auto la mana a doua mai bune si mai ieftine decat dacia dar in acest ''vs'' nu era vb de asa ceva .

Laurentiu 24-02-05 18:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SPORT\"
ULTIMUL AUTOVEHICUL ROMANESC PE CARE LA-I AVUT SAU PE CARE LA-I UTILIZAT ZI DE ZI CUM SE NUMEA????????????

:D :D :D Masinile pe care LE-AM avut in proprietate:

Primul autoturism a fost o Dacia 1100 - o super masina. Nu dorea decit ulei si benzina dar pt. mine, a avut un inconvenient: era o masina de dama;

A doua, a fost o dacie 1300 - un anost aparat de mers pe drum. Cind iti era lumea mai draga, te lasa. Nu-ti puteai pune prea multa baza in ea.

A treia a fost OLTCIT-ul - o masina sport care, daca stii ce sa-i ceri, iti ofera negresit TOT ce poate.

SPORT 24-02-05 19:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Laurentiu\"
Quote:

ULTIMUL AUTOVEHICUL ROMANESC PE CARE LA-I AVUT SAU PE CARE LA-I UTILIZAT ZI DE ZI CUM SE NUMEA????????????

:D :D :D Masinile pe care LE-AM avut in proprietate:

Primul autoturism a fost o Dacia 1100 - o super masina. Nu dorea decit ulei si benzina dar pt. mine, a avut un inconvenient: era o masina de dama;

A doua, a fost o dacie 1300 - un anost aparat de mers pe drum. Cind iti era lumea mai draga, te lasa. Nu-ti puteai pune prea multa baza in ea.

A treia a fost OLTCIT-ul - o masina sport care, daca stii ce sa-i ceri, iti ofera negresit TOT ce poate.

intrebarea a fost adresata altuia si tu numesti olcitul ''sport'' :P scuze ''oltcitul''

Laurentiu 24-02-05 19:22

Re: DACIA

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Cum sa tunezi un Oltcit ... ?

Ca in fotografie :D

Un interior din piele si un alt volan decit cel original, cum ti se pare :?:

P.S. Daciile prezentate de tine, si o spun fara rautate, parca sint VARUITE si nu vopsite.

Laurentiu 24-02-05 19:27

Re:

Quote:

intrebarea a fost adresata altuia si tu numesti olcitul ''sport'' :P scuze ''oltcitul''

Te supara faptul ca mi-am dat si eu cu parerea :?: :) Contesta ce am afirmat.

Normal ca oltcitul e o masina sport. TU, cu ai cataloga-o :?: :)

P.S. Acorda o importanta putin mai mare si scrisului :lol: .

SPORT 24-02-05 19:38

Re:

Quote:

Quote:

Te supara faptul ca mi-am dat si eu cu parerea :?: :) Contesta ce am afirmat.

Normal ca oltcitul e o masina sport. TU, cu ai cataloga-o :?: :)

P.S. Acorda o importanta putin mai mare si scrisului :lol: .

Te-ai bagat in seama cu mine ceace eu nu am facut cu tine.Cataloghez olcitul obiect umblator cu motor .Un autoturism daca are doar 2 usi gata il catalogam sport, trabantul este Sport poate Supersport nu?

Laurentiu 24-02-05 19:50

Re:

Quote:

Te-ai bagat in seama ...

Nu este un forum public de discutii :?:

Quote:

Cataloghez olcitul obiect umblator cu motor.

E un MINUSCUL punct de vedere :D .

Quote:

Un autoturism daca are doar 2 usi gata il catalogam sport ?

Daca cuvintul (chiar si nick-ul pe care-l porti cu atita mindrie) SPORT, pt. tine inseamna numai nr. de usi, esti de plins :) .

SPORT 24-02-05 19:58

Re:

Quote:

Quote:

Te-ai bagat in seama ...

Nu este un forum public de discutii :?:

Quote:

Cataloghez olcitul obiect umblator cu motor.

E un MINUSCUL punct de vedere :D .

Quote:

Un autoturism daca are doar 2 usi gata il catalogam sport ?

Daca cuvintul (chiar si nick-ul pe care-l porti cu atita mindrie) SPORT, pt. tine inseamna numai nr. de usi, esti de plins :) .

Esti de tot ***-ul ,in afara de faptul ca olcitul are 2 usi nu vad alta tentativa de asociere cu o masina sport .Nu mai comenta asupra nickului meu caci eu nu am facut asta , eu am o masina sport pe langa dacie nu o tentativa.Eu nu te cunosc si nici tu pe mine asa ca te rog nu te mai baga in seama cu mine caci o sa-ti para rau te asigur sau te previn. :idea:

Gabi 24-02-05 20:05

Sport: scuza-ma ca-ti spun, dar daca nu stii sa-ti sustii punctul de vedere fara a aduce injurii sau sa ameninti, o sa suporti consecintele.

Daca pana la cei 99 de ani pe care-i ai (e a 4 a oara cand iti spun sa iti scrii data nasterii corect) n-ai invatat sa te comporti, poate-ar fi mai bine sa ne parasesti.

Nu e prima data cand bati campii, dar te asigur ca e ultima data cand scapi nepedepsit.

Oltcitul e o masina sport, indiferent ce-ar spune infocatii de Dacia, iar Dacia este o masina de familie, indiferent ce-ar zice restul lumii.

PS: ce rezolvi cu amenintarile alea? Te duci la Iasi dupa Laurentiu si-i vanezi Oltcitu' pe strada, nu? Daca vei face asta, te sfatuiesc sa n-o faci cu vreo Dacia :lol:

Laurentiu 24-02-05 20:14

Re:

Quote:

Esti de tot ***-ul...

Pe zi ce trece imi dau seama tot mai mult cu cine am \"onoarea\". Stau si ma intreb daca ai vazut vreo data un oras sau numai din capatul barierei.

P.S. Invata intii sa te comporti civilizat, apoi sa scrii si dupa ce le faci pe astea, intra si tu in rind cu oamenii.

SPORT 24-02-05 20:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Sport: scuza-ma ca-ti spun, dar daca nu stii sa-ti sustii punctul de vedere fara a aduce injurii sau sa ameninti, o sa suporti consecintele.

Daca pana la cei 99 de ani pe care-i ai (e a 4 a oara cand iti spun sa iti scrii data nasterii corect) n-ai invatat sa te comporti, poate-ar fi mai bine sa ne parasesti.

Nu e prima data cand bati campii, dar te asigur ca e ultima data cand scapi nepedepsit.

Oltcitul e o masina sport, indiferent ce-ar spune infocatii de Dacia, iar Dacia este o masina de familie, indiferent ce-ar zice restul lumii.

PS: ce rezolvi cu amenintarile alea? Te duci la Iasi dupa Laurentiu si-i vanezi Oltcitu' pe strada, nu? Daca vei face asta, te sfatuiesc sa n-o faci cu vreo Dacia :lol:

Nici prin gand nuti trece la ce mam referit eu[amenintari]si daca nu o sa pot sa mai postez aici ce daca mi se rupe :P cu toate ca asta ar da dovada de :oops:, altii siau bagat siau scos[impropiu]si tot posteaza

SPORT 24-02-05 20:15

Re:

Quote:

Quote:

Esti de tot ***-ul...

Pe zi ce trece imi dau seama tot mai mult cu cine am \"onoarea\". Stau si ma intreb daca ai vazut vreo data un oras sau numai din capatul barierei.

P.S. Invata intii sa te comporti civilizat, apoi sa scrii si dupa ce le faci pe astea, intra si tu in rind cu oamenii.

....... :idea:

Gabi 24-02-05 20:32

Re:

Quote:

Nici prin gand nuti trece la ce mam referit eu[amenintari]si daca nu o sa pot sa mai postez aici ce daca mi se rupe :P cu toate ca asta ar da dovada de :oops:, altii siau bagat siau scos[impropiu]si tot posteaza

Nu-mi trece prin cap si nici nu ma intereseaza. Eu am inteles ce-a trebuit din mesajul tau.

Daca ti se rupe, de ce mai postezi pe forum? Ceva constructiv in nici un caz nu aduci, deci... ?

Gandeste-te bine inainte sa scrii ceva. Daca ai nervi, descarca-tii in alta parte.

DISCUTIE INCHEIATA! Sa revenim la topic!

Oltcitu' rullz :D

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning