![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
1 Attachment(s)
Quote:
si la ce turatie ...la 7000?:lol:,daca mai ii dai 200 sau chiar mai mult,poate faci o poza ceva:lol::rolleyes2 |
offf.. ce aveti voi cu Fabiile astea nu stiu :))) lasa-ti masinile in pace ca nu sunt de mers cu 200 km/h :P Daca vreti sa mergeti cu 200km/h luati-va altceva, dar nu Fabia 8)
|
la fabia 1 , motor 1.2 la peste 90 km/h te rupe la consum ,asa ca bogdane nu stiu cum scoti tu consum de 11 la viteza pe care zici ca ai atins-o :)
140 saptamana trecuta pe autostrada :D , fabia 1, motor 1.4 :) |
Quote:
fabia 1 combi, motor 1.2 htp , ruta ploiesti-baile herculane, consum 5.4l/100km, la drum intins mers constant 120 km/h, iar in oras nu a sarit niciodata de 8.5. schimbarea treptelor de viteza o fac la 2500-3000 rpm... nu vreau sa laud masina , dar nici sa o subapreciez in legatura cu consumul, dar cred ca depinde si de stilul de condus al fiecaruia...probabil ca depinde si cat de uzat e motorul...al meu are 26 mii km. iar ca viteza maxima, nu am incercat niciodata, cel mai mult a fost 140 km/h, pe care sincer sa fiu nu i-a atins foarte greu |
da' nu am zis ca trb sa alerge cu 200 masinile astea,dar mai apar unele persoane cu cifre astronomice ,si vreau sa-i aduc cu picioarele pe pamant.
consumu oricum tot mi se pare mare ,de ex am fost la bucuresti mers normal 130-140 si am avut consum de 8.1 dus-intors ,mult mult mult..bn probabil ca daca mergeam cu 100 nu mai consuma atat dar nu poti nici asa,oricum motoru asta de 1.2 este foarte foarte insuficient pt aceasta masina,adica nu poti sa-i ceri nimik,demaraje nema,viteza nema,si o viteza decenta,nu un +180,un amarat de legal,consum mare,poate ca cu alt motor se comporta altfel,oricum cine zice ca isi cumpara masina mica cu motor mic,ca sa-i consume putin se inseala. |
Quote:
Quote:
|
fabia 1,"scurta", motor 1.2, an 2005 putin peste 30000 km, la 90km/h consum cam de 5, apoi treptat creste, asa ca nu cred eu ca la 150 ai consum 11 cu ea, ca la 150 isi cam da duhu ( e motoru foarte turat ), nu mai vorbesc de 200 km/h cum zicea mister mai sus ca a mers cu ea :)
|
Salut. Ma bag si eu putin in discutie. 200 nu prinde Fabia in nici un caz cu motor de 1.2, 64 caluti (are in carte trecut 165 viteza maxima). Eu personal am reusit 180 (nu am poza deci tb sa ma credeti pe cuvant:-)) si mai mult nu mergea - consum 14.3. Turometrul se opreste in jur de 5700 in sensul ca nu mai creste turatia. Lejer mergi cu ea pana la 155-160 aproximativ dar recomand viteze pana in 130 pe autostrada pentru siguranta la volan.
Drive safely. |
Salut,
Eu i-am dat 200km/h, Skoda Octavia 1, ~150cp, ~300Nm si se mai ducea, era abia la 3700rpm si pana la 4700rpm mai aveam destul, nu am avut probleme cu spatele in sensul sa inceapa sa "danseze" ca am eleron montat. Bafta tuturor |
Quote:
|
ma rog nu eu dar posesoru i-a dat
|
162 km/h cu 1397 cc/8v/50kw Fabia I din 2000 cu 173,xxx km in iunie 2009 spre Brasov, cam la 5700 si ceva ture. Sincer sa fiu aia a fost maxim de cand ii la mine. Ii cam infricosator cu Fabia I ca totusi masina este mica, eram 2 oameni si-un rucsac, vant lateral, caldura mare, gume obosite, directie nefacuta, nu mai era de unde :-) Si cand am mai si vazut in spate ceva seria 5 ...ca vine...
|
Quote:
|
daca ai o suspensie stock... asa mult te ajuta eleronul acel la viteza.. mia ales in curbe... pfff... i de vis...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning