![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
1 Attachment(s)
hai sa postez si eu o poza cu bara pe masina
|
salut as avea si eu de finisat doua bari si un bad boy daca se poate...ca nu imi place deloc cum sunt finisate
|
1 Attachment(s)
Salut, cat ma costa si pe mine un badboy la un focus mk1?
Am sa atasez o poza editata de mine in photoshop.. |
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Spoiler custom spate Lancer 2009
Spoiler custom VW Touran Reparatie spoiler Opel Astra G Reparatie aripa Smart for four |
am vb si eu cu unu din baieti la tel mai exact cu madalin, urmeaza sitcle clare ptr faruri cielo :D astept cu nerabdare sticlele :twisted:
|
Salutare :D , am trimis la voi un prieten cu un e36 LEE la numar : poze aveti? :D:D, pana vad masina live poate vad pe aici ceva poze :-P
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Am sa ii fac poze ;) |
nu sunteti deloc seriosi ... v-am intrebat pe PM ceva si nici un raspuns si la fel si cand v-am sunat !
|
Quote:
|
De eleronul meu cand ne apucam cata? 8)
|
1 Attachment(s)
Salut,
Un mic bad boy pentru o fiesta (cu tot cu vopsit)? Este cea din imagine cu VT-ul meu :) |
Sal domnu am incercat la mai multe baieti dar nici unul nu raspunda.
Am un seat cordoba din 96 si vreau sa mut numarul de inmatriculare jos pe spoiler la spate, si fata undeva lateral.Vreau ceva cleen look dar totusi sportiv si deflector la spate ceva praguri . Si masina sa nu fie mai joasa ca acuma. Eu sunt din tg secuiesc dar lucrez in germania si de aceea vreau sa ne intelegem ca cand merg acasa sa ocupati cu a mea ca stau numai 1 luna. Aici puteti sa vedeti masina https://forum.4tuning.ro/112-masina-m...-secuiesc.html Astept raspunsul voastra Cu mult respect Szabi Sper ca ne putem intelege masina las pe ideea voastra sa vad ce o sa iasa. Daca este posibil o poza numai cu ideile voastra as fi recunoscator. Bafta si weekend placut |
Salut,
Niste pleoape pentru un Ford Focus 2005 se pot face la voi? Un pret pe privat daca se poate. Ms |
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning