![]() |
Re: Onesti
Quote:
|
Incepe sa-mi para rau k nu am fost si eu aseara,am auzit k va-ti distrat...da noh...maybe next time :rolleyes2
|
Quote:
|
Da ma as fi venit dar stii si tu mai bn cum stau lucrurile....intr-o luna doua lucrurile se vor schimba in totalitate....cine stie cunoaste ;)
|
adik ??? care e mangleala :))) ?>???? vine maik.ta aka ;))
|
Am zis eu k cn stie cunoaste =))
Si pleaca domnul hehe:)) |
care e interesat de un subwoofer ...... na link ..
https://forum.4tuning.ro/206-zona-comerciala-ploiesti-bazar-servicii-talcioc/46932-vand-subwoofer-dls-reference-mw12-400w-rms.html |
Un anunt oficial : Avem un nou sofer printre noi THE FASTER MAN care a fost admis cu punctajul de 25 de punctuletze...WEELCOME Faster si ai grija cum conduci :):tenisclap :tenisclap
|
bv ma Laurentiu ...... !!!!!!!!
sa il stapanesti sanatos si fara accidente .. !!!! \:D/ \:D/ \:D/ acuma berea .... :P |
Sal lume... numele meu este Adi, o parte din voi ma stiti k am mai fost p la intalniri:P am un Opel Astra G si despre acest forum am fost informat de BC_01_FTU :-) .
Btw... sa nu parcati in statia de autobuz niciodata 8) ... asta in caz de nu aveti cumva chef de plimbari seara (stie lumea d c)! |
multumesc luci de urari...adi mi se pare logic sa nu parchez....pentru ca este interzis...deci....:peace
|
lasa asta! esti sau nu sofer?????????
|
Bine ai venit Adyy printre noi de cand te asteptam...:D
|
pai...luni ma duc sa iau permisul de la bacau....mai ramane sa vorbesc cu maica-mea de masina...ce bani e dispusa sa imi dea...
|
Quote:
BFT |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning